24 d’abril 2014

Bridget Jones. Boja per ell



Després de passar uns meravellosos anys al costat de Mark i haver tingut dos fills amb ell, arrel d´un accident, Bridget, es queda vídua. Ara ha d´afrontar tota sola la vida sense Mark, però ja han passat quatre anys des de la seva mort i potser és hora d´intentar seguir endavant i passar página.

Costa molt tornar a enfrontar-se tota la sola al món amb dues criatures, pero Bridget ho farà i gràcies al Twitter, coneixerà a Roxster que és perfecte, l´únic “defecte” que té, si n´ha de tenir algún, és que és molt més jove que ella, però al seu costat se sent capaç de fer-ho tot i pensa una miqueta menys en Mark.

M´ha fet molta il·lusió poder tornar a llegir un nou llibre de Bridget Jones, perquè encara que han passat gairebé 20 anys, la nostra Bridget segueix sent la mateixa, l´únic que m´ha sobtat ha estat que Mark ja no formava part de la vida de la nostra protagonista. Els que sí que hi apareixen són el seu grupet d´ incondicionals, reduits a la Jude i en Tom, que sempre li fan costat amb el que faci falta i, com no, l´incombustible Daniel, que ens aporta nous moments còmics.

Veure a la Bridget en el paper de mare m´ha provocat més d´una rialla i d´un somriure. 

També són molt divertits els moments amb la seva nova parella o com ella bé diu, el seu “iogurtet”.

I és que encara que em costi imaginar-me a aquesta Bridget, que en el llibre té 51 anys, per a mi sempre serà aquella dona jove de 30 anys que ja ens va enamorar fa uns anys i mai deixarà d´arrencar-nos un somriure, amb les seves sortides i idees esbojarrades.

                   Bridget Jones. Boja per ell, "Mad about the boy", 
                                                         HELEN FIELDING
                   Planeta
                   Valoració: 10