02 de setembre 2014

El silenci doble



Un grup d´amics molt ben avinguts, que passen molt temps junts, decideixen passar uns dies al poble on va viure Ingmar Bergman i disfrutar de les activitats i esdeveniments que es realitzaran durant el que s´anomena “la setmana Bergman”.

Però el que semblaven unes plàcides vacances, es veuran truncades, quan dos membres del grup desapareixen. 


Quan la policia comença a investigar, trobarà a un d´ells mort. Al centrar la investigació en cadascun d´ells, trobaran informació que els portaran a descobrir més detalls de la vida d´aquests. 


La última novel·la de MARI JUNGSTEDT, ens porta de nou, un cas trepidant de la mà del comissari Knutas i la seva ajudant Karin.


Com sempre és habitual en l´autora, per explicar-nos el present ha de recòrrer al passat per poder entendre, per què l´assassí decideix actuar.


També ens torna a parlar de la història de Karin, la qual va donar a la seva filla en adopció i des de l´anterior llibre està buscant la manera de trobar-la i posar s´hi en contacte. Com que encara aquest apartat no ha quedat resolt, haurem d´esperar al proper llibre de MARI JUNGSTEDT, per saber com evolucionarà tot.

                     El silenci doble, "Den dubbla tystnaden",              
                                                       MARI JUNGSTEDT
                     Columna
                     Valoració: 8