07 de setembre 2014

Los tres nombres del lobo



Victoria és una restauradora d´antiguitats que viu tranquil·lament a Toledo, fins que un dia, després de rebre per correu un anell de l´època vikinga, comença a patir uns intensos i bastant reals malsons, que inclús té quan està desperta. Una mica espantada, decideix fer-se proves, al descartar que la seva dolència sigui física, acudeix a un psiquiatra, que li aconsella la hipnosis regresiva, per poder saber a quin trauma s´està enfrontant, però el que descobriran serà que ella reviu en els seus malsons  una vida passada.

Ens trobem al S IX al mateix Toledo, on Victoria és Leonora, una preciosa jove, promesa a Rashid, amb el que es casarà i viurà una apassionant història d´amor, fins que entrarà en escena una segona dona. Amina, que no dubtarà en destruir la felicitat que fins ara tenien Leonora i Rashid.

Després de passar diferents calamitats, totes provocades per la sinistra mà d´Amina, viatjaran a Sevilla, cercant els seus orígens. Però allà li espera un altre contratemps del destí, ja que seran atacats pels vikings.

LOLA P. NIEVA, amb un punt de partida ben original, on la pròpia protagonista, a través de les seves vivències que recorda gràcies a la hipnosis, serà la narradora d´una sensual i emotiva història d´amor, ens transporta a diferents èpoques, des de l´actual al S IX, on primer coneixerem els costums i la vida mozàrab fins a arribar a la civilització vikinga.

Serem els testimonis de l´apassionada vida de Leonora, la qual lluitarà, deixant enrere les penúries que trobarà pel seu camí, aconseguint en retorn dues increíbles històries d´amor amb dos homes rendits lieralment als seus peus.

LOLA P. NIEVA ha aconseguit amb aquesta primera novel·la, “Los tres nombres del lobo”, deixar ben alt el llistó dins de la literatura romàntica. Ha escrit una obra molt addictiva, ben documentada i on combinant diferents tipus de gèneres, aconsegueix una història molt conmovedora i plena de passió i sensualitat.

Estarem atents a les seves properes publicacions.

                                Los tres nombres del lobo, LOLA P.NIEVA
                                Martínez Roca
                                Valoració: 10