27 d’octubre 2014

Alex



Una nit quan torna a casa, Alex és segrestada. El seu segrestador la porta a una nau industrial abandonada. Quan ella prova d´escapar-se no ho aconseguirà i a canvi rebrà una forta pallissa, després la tancarà despullada dins d´una caixa de fusta que suspendrà a l´aire. La privarà de menjar i li donarà una mica d´aigua, a la que no té un bon accés. 

Mentrestant la policia començarà la recerca, però no disposa de masses pistes per trobar-la i els dies van passant… Quan arriben a la nau, Alex ha desaparegut. 


A l´iniciar la investigació de qui podria ser la noia segrestada, trobaran informació que no concorda massa amb el perfil que s´han creat, pensant en Alex com a una víctima.


Aquesta és la segona novel·la que llegeixo de PIERRE LEMAITRE i em té fascinada l´habilitat que té l´autor, per mantenir el suspens durant tota l´obra. Res és predictible, quan creus cap a on anirà la història, utilitza girs sorprenents que capgiren en un moment el desenvolupament inicial de la trama. Això li dóna agilitat i molt dinamisme a les seves obres.


Realment és molt gratificant i refrescant trobar un autor com PIERRE LEMAITRE, pels lectors de novel·la negra.


Un autor a tenir molt en compte, estarem atents a la seva obra.

                                                        Alex, PIERRE LEMAITRE
                                                        Grijalbo
                                                        Valoració: 10