16 d’octubre 2014

Bruja oscura



Iona abandona els Estats Units per anar a Irlanda a retrobar-se amb les seves arrels i la familia que allà li queda, els seus cosins Branna i Connor.

Allà reafirmarà que les històries que la seva àvia Nana li explicava, eren certes. Prové d´un llinatge de bruixes que es remonta al sXIII, i on el poder de tres és el més poderós per poder derrotar, al seu antic enemic Cabhan. 


Cadascú d´ells té un amulet amb la forma de l´animal que tenen assignat, així Branna fa parella amb Kathel, el gos, Connor amb el falcó Roibeard i Iona amb el cavall, Alastar. 


Abans d´enfrontar-se tots tres junts a Cabhan, han d´ensenyar a Iona a controlar el seu poder que encara que el té, està latent i ha d´aprendre a fer-lo funcionar, així Branna i Connor li ensenyaran tot el que saben esperant el moment de la seva particular batalla.


Però no tot serà màgia, també coneixerà a Boyle, el seu cap als estables i entre ells surgirà una gran atracció.


Feia molt temps que no llegia res de NORA ROBERTS i és un plaer tornar a viatjar de la seva mà, a Irlanda, terra mágica i meravellosa on tot pot sorgir.


Aquesta “Bruja oscura”, és el primer llibre de la trilogia que l´autora dedica als O´Dwery, en aquest, la història es centrarà en Iona i ens anirà explicant com va evolucionant el seu poder que després, s´unirà al que ja tenen els seus dos cosins: Branna i Connor. 


I també, descobrirem com poc a poc Iona, s´anirà integrant a la seva nova vida a Irlanda, on realment troba el seu lloc i on la seva vida, per fi encaixa a la perfecció, deixant enrere el seu passat. 

                              Bruja oscura, "Dark witch", NORA ROBERTS
                              Debolsillo
                              Valoració: 8