21 d’octubre 2014

Hechizo en la niebla



Connor està satisfet amb la seva vida, compartint-la amb la seva germana Branna, la nou vinguda cosina Iona i la resta dels seus amics de la infància, amb els que van passant els dies i els bons moments i ara tots junt s´han unit per poder acabar amb Cabhan.

Sempre li han agradat i se li han donat bé les dones, però ara últimament, només té ulls per Meara, que encara que és una de les seves millors amigues desde sempre, Connor nota com se la comença a mirar d´una altra manera. Després d´un dur enfrontament amb Cabhan i en veure´s a les portes de la mort, aquest sentiment cap a Meara s´intensifica, però ella sent el mateix? Està disposat a descobrir cap a on el portarà això que sent a expenses de perdre el que tenien fins ara?

En aquesta segona part de la trilogia dels O´Dwyer, NORA ROBERTS, ens explica més sobre Connor, ens parla d´uns sentiments que tenia amagats, els quals suposadament eren part d´una forta amistat i com, poc a poc,  aniran evolucionant cap a l´amor que sent per Meara. 

Veiem també, com cada vegada tots sis són més forts per poder acabar amb la màgia negra de Cabhan que els envolta, així lluitaran tots junts per poder eliminar-lo per sempre.  

                                        Hechizo en la niebla, "Shadow spell",
                                                                        NORA ROBERTS
                                        Debolsillo
                                        Valoració: 8