12 de novembre 2014

Amante al fin



Qhuinn fa molt temps que té uns sentiments molt forts envers Blay, però sempre li ha costat molt demostrar les seves emocions. Cada cop se li fa més dur veure a Blay mantenir una relació amb el seu cosí Saxton. 

Com sempre s´ha considerat un marginat, es dedica completament a ser un bon guerrer per la Germandat.

Quan arriba el període de fertilitat, decideix tenir relacions amb Layla, per què així podrà tenir un fill i formar amb ella, la família que sempre ha desitjat i mai ha tingut.

Per la seva banda Blay, comença a sentir cap a Qhuinn alguna cosa més que amistat, però pensa que ha deixat embaraçada a Layla per què vol aparellar-se amb ella, així que haurà de deixar de banda els seus sentiments i s´haurà de concentrar en la seva relació amb Saxton que pel que sent per Qhuinn comença a trontollar.

Per fi se´ns desvetlla el final de la història d´amor entre Qhuinn i Blay, que tant hem esperat els seguidors de la saga de “la hermandad de la daga negra”. Encara que com era d´esperar, l´autora ens fa patir fins al final per veure si acabaran o no junts, ja que hi ha masses complicacions i falsos impediments que eviten que Qhuinn i Blay puguin estar junts.

No us vull anticipar res, heu de llegir aquest “Amante al fin” i disfrutar-lo com jo he fet.

                                Amante al fin, "Lover at last", J.R WARD
                                Punto de lectura
                                Valoració: 10