31 de desembre 2012

Diari d´una submisa


“Diari d´una submisa”, és la història de Sophie Morgan. Escrita utilitzant aquest mateix nom com a pseudònim, l´autora “protagonista”, és una periodista britànica, que ens explica en primera persona i a vegades dirigint-se directament al lector, com l´interés en diferents pràctiques sexuals que combinen el sado masoquisme, la faran esdevenir una bona submisa.

Per què això és el que Sophie sempre ha desitjat, tenir un amo dominant que la sotmeti, per així, poder aconseguir en les seves relacions sexuals, més plaer , a través del dolor.

Al principi té un bon ritme, mentres ens va mostrant les diferents parelles, començant amb un pre-escalfament, durant els anys d´universitat fins a arribar a Thomas, que serà el seu primer amo dominant, però cap a la meitat del llibre aquest ritme es perd i s´estanca una mica, a l´igual que la història de Thomas amb Sophie, aquesta es torna una mica avorrida, ja que sembla, que l´autora està més preocupada en mostrar-nos les diferents situacions a la que es veu sotmesa Sophie, més que en aconseguir una bona trama argumental.

Per sort això canvia, al mateix moment en que Sophie també canvia de parella i entra en escena el seu segon amo dominant, en James. Amb aquest hi ha una connexió més profunda que la que tenia amb Thomas i així esdevé la millor parella, ja que combina a la perfecció, la relació entre dues persones que s´agraden tant física com personalment, amb les pràctiques atípiques que tant li agraden a Sophie, aconseguint donar-ho tot sempre, tot i que algunes d´elles no siguin del seu agrat i així, poc a poc s´anirà convertint en la perfecta submisa.

                        Diari d´una submisa, "Diary of a submissive",
                                                                  SOPHIE MORGAN
                        Rosa dels vents
                        Valoració: 6



25 de desembre 2012

Manjar de amor


Laura, és una estudiant americana d´història de l´art, que gràcies a una mena de beca, està estudiant durant un any a Roma. Després d´algunes cites decepcionants, decideix seguir el consell de la seva amiga Carlotta i provar de sortir amb un cuiner.

Tomasso sent per casualitat la conversa de les dues amigues i es farà passar per cuiner per aconseguir-la, per això necessitarà l´ajuda del seu amic Bruno.

Però Bruno també s´ha fixat en Laura i com que no la pot tenir de la mateixa manera que la té Tomasso, li cuinarà uns plats pensant en ella, que li produiran unes emocions i unes sensacions, de les que en sortirà beneficiat Tomasso.

Poc a poc s´anirà embolicant la història.

He tingut el plaer de tornar a rellegir, després de bastants anys, “Manjar de amor”, escrita per ANTHONY CAPELLA. En aquest “Cyrano gastronòmic”,  ens trobem amb una deliciosa novel·la, que et captiva des del primer moment. Seguint la història dels seus personatges, et veus transportat directament a la “bella Italia”, resseguint  tant el seu paisatge, com la seva cuina, deixant-te portar per les diferents olors i sensacions que et van transmetent les receptes que Bruno li dedica a Laura.
És una obra per gaudir amb tots els sentits.

                                         Manjar de amor, "The food of love",
                                                                 ANTHONY CAPELLA
                                         Emecé
                                         Valoració: 10

18 de desembre 2012

Amos y mamorras. Segunda parte


Gràcies a la instrucció rebuda per Lion, Cleo està ben preparada per poder participar al torneig BDSM, però l´agent Romano, hi ha volcat més que la seva experiència en aquest entrenament. Quan es dóna compte que també li està mostrant els seus sentiments, tant temps amagats, decideix que Cleo, no hauria de participar al torneig, per què li importa massa, la vol protegir, no vol que ningú que no sigui ell pugui tocar-la o estar amb ella. A això, també se li ha d´afegir un esdeveniment inesperat que fa que Cleo en resulti ferida.

Però Cleo al sentir-se rebutjada per Lion i tenint al seu poder una invitació personal de la Reina de les aranyes, decideix anar-hi pel seu compte i no fer cas a les ordres de Lion, ja que té un pla pensat a seguir. Un cop allà hauran de lluitar contra els sentiments que senten l´un per l´altre i seguir endavant amb la missió, que no és una altra que buscar a Leslie i desfer la xarxa de drogues i trata de blanques, que s´amaga darrera del torneig BDSM.

LENA VALENTI ho ha tornat a fer. Crea una història i uns personatges, que no ens deixa pas indiferents. Ens endinsa al món BDSM, d´una manera tan  natural, que no cau pas en la vulgaritat, si no tot al contrari, ens dóna pas a  un món ple de sensualitat i passió, on només hi té cabuda el plaer.
Espero que no s´acabi aquí aquesta nova aventura, ja que, almenys jo, estic desitjant que hi hagi més llibres on els personatges secundaris d´aquestes dues primeres de “Amos y mazmorras” puguin ser veritables protagonistes i ens facin disfrutar tant com ho han fet la parella formada per Cleo i Lion.

                   Amos y mazmorras.Segunda parte, LENA VALENTI
                   Editorial Vanir
                   Valoració: 10

16 de desembre 2012

Amos y mazmorras. Primera parte


Cleo, tinent de policia a Nova Orleans, sempre ha desitjat entrar al FBI, per seguir els pasos de la seva germana Leslie, que és agent especial. No aconsegueix passar el psicotècnic. Però quan Leslie desapareix, mentres està infiltrada en una missió, l´agent Montgomery va a buscar a Cleo per què els ajudi a resoldre el cas i de pas descobrir què ha passat amb sa germana. La missió on estava ficada té a veure amb BDSM i sospiten que també es pot tractar d´una xarxa de tracta de blanques. Però Cleo no coneix res d´aquest món i necessita entrenament per no despertar sospites dins de l´ambient BDSM.

El seu company i instructor en el cas no serà un altre que, Lion Romano, el qual coneix des que eren petits. Els records que té d´ell són del nen que sempre la molestava i que només tenia ulls per Leslie.  I ara s´ha de convertir en el seu “amo” i ella ha de ser la seva “submisa”?

Cleo deixarà de banda els sentiments que creu tenir per Lion i es centrarà en aprendre bé el seu paper per portar a terme la missió encomenada i trobar a la seva germana, però encara que Lion li amaga el que sent per ella, també fa anys que la desitja i les pràctiques sexuals que han de realitzar, per fer creïble els seus papers, no li posaran fàcil a l´hora d´instruir-la com a una bona submisa.

I després de seguir a LENA VALENTI amb la seva saga Vanir, ens fa conèixer el BDSM amb una nova obra, estructurada en dues parts, amb una gran càrrega eròtica i sensual que no perd gens ni mica el toc que LENA sap donar als seus llibres, ens trobem amb un món on el joc de donar plaer està per sobre de tot. Però no tothom hi pot participar... T´atreveixes?

                   Amos y mazmorras. Primera parte, LENA VALENTI
                   Editorial Vanir
                   Valoració: 10

15 de desembre 2012

Reflejada en ti


La relació entre Gideon i Eva dóna un pas endavant quan aquest li regala un anell de compromís. I tot i que la seva relació sexual no deixa de ser apassionada i fructífera per ambdues parts, Gideon segueix amagant-li secrets del seu passat a Eva, el que provocarà que aquesta desconfï de la seva fidelitat cap a ella, quan veu que passa molt temps amb la seva ex, Corinne.

Aleshores, decideixen anar a teràpia de parella per poder solventar aquests problemes de desconfiança i també per què els malsons que ambdós tenen cada vegada s´estan tornant més intensos. Però la solució temporal que els dóna el psicòleg no és factible, ja que vol que passin menys temps junts i això és impossible de fer per a ells, donat a la gran atracció sexual i passió que senten l´un per l´altre.

Tot es complica una mica més quan Cary és atacat una nit.

Hauran de confiar l´un amb l´altre, però sense arreglar tot això, sembla realment impossible.

Segona novel·la de la trilogia Crossfire, escrita per SYLVIA DAY. En aquesta veiem com la relació entre Gideon i Eva trontolla, però no arribarà a desmoronar-se gràcies a la dependència que senten l´un per l´altre i  encara que, en unprincipi, aquesta estava basada en el sexe , s´adonaran que el que més desitjen es sentir-se segurs amb la persona estimada i rebre´n amor.

                            Reflejada en ti, "Bared to you", SYLVIA DAY
                            Espasa
                            Valoració: 9



11 de desembre 2012

L´ombra de la sirena


Aquest cas comença amb la desaparició de Magnus. L´insint li diu a Patrick que aquest està mort, però no tenen proves per demostar-ho. A la vegada l´escriptor Christian Thydell, que acaba de publicar la seva novel·la “La Sirena”, és víctima d´assetjament quan rep varis ànonims que posen en  perill la seva vida i la de la seva família. Investigant trobaran dues persones més que també estan rebent cartes amenaçatòries.

Erica preocupada per l´estat d´ànim del seu amic Christian, començarà una investigació en paral·lel a la de Patrick i els seus companys de comisaria. Poc a poc aniran treient l´entrellat al cas. Per a la seva ressol·lució s´hauran de remontar a una història que va passar bastants anys enrera.

Nova novel·la de CAMILLA LÄCKBERG, que ens donarà a conèixer un cas més donant  lloc al sisé llibre escrit per aquesta autora. El tàndem format per Erica i Patrick, combina l´instint d´ella amb l´experiència d´ell, fent més amena la lectura de les històries de CAMILLA LÄCKBERG, que ens manté ben enganxats fins al final a l´espera de descobrir qui és l´autor dels crims que es cometen.

                                        L´ombra de la sirena, "Sjöjungfrun",
                                                                CAMILLA LÄCKBERG
                                        Amsterdam
                                        Valoració: 8

30 de novembre 2012

El libro de la alquimista


Després d´estar-se dos mil anys, sense poder tenir emocions, ni sentir quan algú el toca, Cahal, recupera aquestes sensacions, quan troba a Mizar. El particular sentit d´humor dels Deus, fa que aquesta, que és la seva cáraid, sigui també, al principi, la seva torturadora. Però ara s´han intercanviat els papers i és ara Cahal, el que tormenta a la seva parella de vida, fins que es doni compte de que es pertanyen l´un a l´altre. Vol tornar-li tot el mal que li ha fet i convertir-la en vaniria per poder estar per sempre amb ella.

Miz no pot entendre per què aquest home es comporta així amb ella, si, com diu ell, ella és la seva parella de vida. Per a una científica, com ella, que tot ho ha d´analitzar, això li sembla impensable, ella no pot pertànyer a un monstre com ell, tem perdre la seva intel·ligència i el que és més important, la seva cordura, però no pot evitar sentir-se atreta per ell, creu que només és una reacció física que respon a la immensa atracció sexual que hi ha entre ells.

Cahal només vol una entrega completa de la seva cáraid, sentir-se estimat, que tingui el mateix desig que sent ell per ella, que estigui boja per ell, de la mateixa manera, que ell ho està per ella, però Miz, després de patir un trauma quan era petita i de sentir-se enganyada pels que ella creia que l´estimaven, no pot deixar-se anar, ni expressar lliurament els seus sentiments.  
Aconseguirà desfer-se de la fredor que sent? S´adonarà que Cahal és veritablement el que la complementa?

No he hagut d´esperar molt per tornar a llegir un altre intens llibre, escrit per LENA VALENTI. Cadascun d´ells és una lluita constant entre el desig, la passió, que a través del sexe, ens porten cap a un únic sentiment: l´amor. Les seves històries són tant addictives, que gràcies a la gran sensualitat que desprenen, et fa impossible deixar de llegir-les. Qui serà el proper protagonista de les seves aventures sexuals?
S´accepten apostes…   

                                    El libro de la alquimista, LENA VALENTI
                                    Editorial Vanir
                                    Valoració:  10

25 de novembre 2012

Sed de amor


Lachlain, rei dels licàntrops, s´ha passat un munt d´anys, a les catacumbes que hi ha a París, sent presoner dels vampirs, però quan percep que la seva parella de vida, està a prop del seu lloc de captiveri, decideix deslliurar-se de les cadenes que li impedeixen estar al seu costat. Però el destí li jugarà una mala passada, ella resulta ser un vampir, la seva espècie rival, de totes maneres anirà a buscar-la.

Per la seva banda Emmaline, mig vampir per part del seu pare i mig valquiria per part de la seva mare, es troba a París recopilant  informació sobre els seus pares. De sobte, una nit es atacada per Lachlain que la reclama com a seva i se l´emporta contra la seva voluntat, després de passar la nit al seu hotel, cap a la seva terra, Escòcia.

S´anirà desenvolupant entre ells una relació barreja d´amor i odi que anirà a més, a través de la passió i el desig que senten l´un per l´altre.

L´autora, KRESLEY COLE, ha estat una gratificant sorpresa dins del panorama de la novel·la, qualificada com a romàntica paranormal. Aquesta “Sed de amor” és la primera de la “saga dels immortals” que crea una gran addicció, no pots deixar de llegir-la, immersa en la passió i el desig que desprenen les seves pàgines i inquieta per saber que els hi succeïrà als nostres personatges. 

          Sed de amor, "A hunger like no other", KRESLEY COLE
          Rba, Esencia, Booket
          Valoració: 9

21 de novembre 2012

La vident



A  Birgittagarden,  centre de menors, es produeix un doble assassinat, per una banda una de les internes,  la Miranda, i per l´altra, l´infermera Elisabet Grimm, que aquella nit hi feia la guàrdia. Una trucada d´una de les noies, alerta la policia del fet. Quan hi arriben, hi regna el caos,  ja que algunes de les noies han vist morta la Miranda, la qual està estirada al llit amb les mans que li tapen la cara. Totes les evidències apunten a que l´assassina ha estat la Vicky, que en aquests moments, està desapareguda.

Així doncs, la policia i l´investigador que treballa amb ells, en Joona, hauran de trobar-la i descobrir si ella és l´autora dels fets. També els ajudarà, una dona que es fa passar per vident, la Flora, però que aquest cop tindrà un paper important en el cas.

Tercera novel·la escrita per Alexander Ahndoril i Alexandra Coelho Ahndoril, sota el pseudònim de LARS KEPLER, que després dels seus èxits anteriors, “L´hipnotitzador” i “El contracte”, continuen la seva trajectòria literària amb aquesta nova obra, “La vident”, creant una intrigant novel·la negra molt curosa amb els detalls que et manté expectant, mentre la investigació del cas es va duent a terme.

                                        La vident, "Eldvittnet", LARS KEPLER
                                        Amsterdam, Planeta
                                        Valoració: 8


12 de novembre 2012

No te escondo nada


Eva comença a treballar per una agència de publicitat. El mateix dia coneix sense saber-ho al multimilionari Gideon Cross. El troba descaradament guapo i sent a l´instant una gran tensió sexual cap a ell, que després veurà que és recíproca. Al cap de pocs dies, quan acaba una reunió de feina, on ell també hi és present, Gideon se li insinua directament, declarant-li que vol tenir relacions sexuals amb ella, però ella descarta aquesta opció, malgrat l´atracció que hi ha entre ells dos, al·legant que ella no és un altra transacció comercial que ha de portar a terme. Però la persistència de Gideon farà que incicïn una relació plena de sexe, del qual cap dels dos podrà prescindir-ne.

Després d´haver-me llegit  “50 ombres d´en Grey”, no puc obviar les similituds que hi trobo en aquesta “ No te escondo nada”, de SYLVIA DAY. Ambdues tenen uns personatges que duen un bagatge interior i personal molt profund. Però així com a “50 ombres d´en Grey” l´element detonant de la relació dels personatges és la pràctica del sado, que poc a poc anirà evolucionant cap a una barreja entre passió i romanticisme, les escenes sensuals i de sexe explícit que trobem en "No te escondo nada", fan que aquesta no necessiti aquest element per convertir-la també en una altra novel·la plena d´una gran càrrega eròtica, que no ens deixarà indiferents.

                  No te escondo nada, "Bared to you", SYLVIA DAY
                  Espasa
                  Valoració: 10

08 de novembre 2012

Tercera tumba todo recto


En aquesta tercera entrega, Charley té dos casos per resoldre:

El primer, trobar a la dona del Dr. Yost que ha desaparegut misteriosament i el segon és un encàrrec del seu estimat Reyes. Es veu que el padrastre d´aquest, Earl Walker, per l´assassinat del qual ell està complint condemna a la presó, no està mort. Notícia impactant i a la vegada interessant que fa que Charley torni a posar la seva vida en perill, de nou, per poder resoldre el cas.

I la química sensual que hi ha entre Reyes i Charley segueix existint i pujant de to, cada vegada més…

Novament, després de llegir aquesta “Tercera tumba todo recto”, em quedo amb ganes de més, llegir una novel·la de DARYNDA JONES, és sinonim de passar una bona i divertida estona, esperant que l´atracció que hi ha entre els nostres personatges vagi creixent i doni com resultat aquell final que tots esperem.  

              Tercera tumba todo recto, "Third grave dead ahead",
                                                            DARYNDA JONES
              De bolsillo
              Valoració: 8

02 de novembre 2012

Amante mío


“Amante mío”, és principalment la història de John i Xhex. John està profundament enamorat de Xhex i encara que es pensa que és un amor no correspost, no per això deixa de buscar-la, ja que Xhex va ser capturada, al final de l´anterior llibre “Amante vengado”, per Lash, antic vampir, convertit ara en restrictor. Després d´un mes de patir tortures i violacions a mans de Lash, Xhex aconsegueix escapar i es refugia al seu pis secret del qual només John en coneix la ubicació i gràcies a la Dra. Jane i a que s´alimenta de John, poc a poc s´aniràrefent de les ferides i també a mida que la relació amb John es va fent més intensa, també canviarà la manera de veure´l i començarà a tenir uns altres sentiments cap a ell.

Però també s´entrellacen altres històries:
La de Payne, germana perduda de Vishous i la de Blay i Qhuinn, els quals veuen minvada la seva relació d´amistat quan Blay es declara a Qhuinn, uns quants llibres enrera.

El següent llibre de l´autora J.R WARD, serà el de Payne, però jo el que tinc ganes de llegir és el que ens parli de Blay i Qhuinn, per què en aquest “Amante mío”ens deixa entreveure que pot haver una possibilitat per què la seva història tiri endavant.  

                                    Amante mío, "Lover mine", J.R WARD
                                    Punto de lectura, Suma
                                    Valoració: 9

21 d’octubre 2012

Una matinada inquietant


Peter Bovide,un matí mentres està corrent, és assassinat amb un tret al cap i sis més al ventre,  a prop del càmping a on està passant les vacances amb la seva família. En absència d´Anders Knutas, que està a Dinamarca amb la seva dona fent les seves vacances, Karin Jacobson té una bona ocasió per demostrar que està preparada per dur a terme la investigació d´aquest cas. Però Anders, torna a Gotland per poder fer-se´n càrrec ell, però no per què no confï en que Karin no farà bé la seva feina,si no que senzillament, no pot continuar les seves vacances, sabent que hi ha un cas per resoldre. Al cap d´uns dies torna a haver un altre assassinat seguint el mateix “modus operandi” que l´anterior. Però la polícia no troba res que relacioni l´un amb l´altre. Serà Karin la que descobrirà la connexió, quan es desplaça a Gotska Sandön, una reserva natural, on la última víctima solia anar cada any, sempre a les mateixes dates.

De nou, MARI JUNGSTEDT, ens presenta un nou cas de Anders Knutas i el periodista Johan Berg, que en aquesta novel·la, ha d´aconseguir refer la seva història amb Emma que trontolla des de l´últim cas en el que la filla d´ambdós va ser segrestada i la seva dona el fa culpable d´això. I com sempre, ens trobem amb dues històries creuades, una del present i l´altre del passat, que serà la que ajudarà a la resol·lució del cas. I la segona dama sueca de la novel·la negra, ens torna a presentar una nova obra amb la que ens atrapa des de les primeres pàgines.

             Una matinada inquietant, "I denna ijuva sommartid",
                                                                MARI JUNGSTEDT 
             Columna, Maeva
             Valoració: 8

16 d’octubre 2012

Amante vengado


“Amante vengado” ens parla de Rehvenge, germà de Bella i propietari del ZeroSum. Degut a la seva meitat sympath, una variant de la raça vampírica, que està repudiada per aquests, no ha tingut una vida fàcil. Per tal d´amagar-ho, a part de prendre drogues, per controlar-ho, es veu obligat a pagar sexualment, un cop al mes, a la princesa, la seva germanastra, per què  aquesta no delati la seva condició. Aquest fet el repugna, però el tolera fins que, una nit quan va a l´hospital de Havers coneix a Ehlena, una infermera que treballa allà. Mai ningú l´havia fet sentir com ho fa ella i es dóna compte que amb ella pot tornar a sentir-se un home altre cop, però es just per ella arrosegar-la al món de foscor que l´envolta? I mentre decideix que és el més correcte a fer, s´adona que s´està enamorant d´ella i com no fer-ho? si és la única llum que troba dins d´aquest entorn fosc que sempre l´acompanya.
Per l´altre banda a Ehlena li passa el mateix, ignorant tot de Rehvenge, inclús el que fa referència als seus negocis de narcotraficant i assassí. Així ambdós hauran de lluitar per portar endavant la seva història i aprofitar el que han trobat l´un amb l´altre.

Després de bastant temps torno a llegir una novel·la de J.R WARD. Em sentia bastant reticent i també, em feia mandra fer-ho per què Rehvenge no era un dels meus personatges preferits, però m´he endut una grata sorpresa i després de devorar el llibre, haig de dir que s´ha convertit en un d´ells. Poc a poc, com li passa a Ehlena, m´he anat enamorant d´aquest sinistre, però noble home que és Rehvenge.

                         Amante vengado, "Lover avenged", J.R WARD
                         Punto de lectura, Suma
                         Valoració: 9



28 de setembre 2012

Volver a verte


 “Volver a verte” és la segona part de “Ojalá, fuera cierto”, on ens retrobem amb els seus personatges i continuem allà on vam deixar aquella primera part.

Arthur torna d´una estada a París on ha estat treballant en un projecte arquitectònic. Lauren després del coma i l´operació posterior, repren la seva vida amb la mateixa energia, per dedicar-se a la seva feina que tenia abans. Però la casualitat o bé, el destí els fa retrobar quan Arthur pateix un accident i és justament Laure, la que l´aten a urgències. Paul, l´íntim amic d´Arthur pateix per què aquest retrobament no faci despertar antigues ferides, ell voldria que Arthur oblidés a Lauren, però després amb el desenvolupament dels fets  es donarà comte, que són l´un per l´altre. I és que com pots oblidar a la persona que et completa?

I  de nou, torno a llegir a MARC LEVY. Penso que la manera que ha triat per continuar explicant-nos la evolució de la història de Lauren i Arthur, que finalitza en aquesta esperada segona part, és la més adeqüada. Amb tocs d´intriga, humor i romanticisme, fa que aquesta “Volver a verte”, t´atrapi tant o igual que aquella, “Ojalá fuera cierto”.

                           Ojalá fuera cierto, "Vous revoir", MARC LEVY
                           Roca editorial, roca bolsillo
                           Valoració: 8

23 de setembre 2012

La útlima vez que vi París


Claire porta una vida regalada a Manhattan, però quan veu amenaçada la seva vida, decideix fugir a París, pensant-se que podrà trobar consol en els braços d´un antic amant, Laurent, i portar una vida còmoda i plena de glamour al seu costat. Però quan hi arriba s´adona que la realitat es molt diferent a la que s´esperava. París està plena de nazis i la gent lluita per la seva supervivència. 
Acabarà treballant a una floristeria regentada per Madame Palain. Quan Laurent la convida a una festa, coneix a Odette, membre de la resitència, que la convenç perquè col·labori amb ells, ja que la seva feina li permet entrar als hotels on els nazis s´han instal·lat, sense despertar sospites. Poc a poc es convertirà en una eficient espia. Juntament amb el misteriòs i atractiu anglès membre de la resistència, Thomas Grey, haurà d´abandonar París per salvaguardar la seva vida, de nou, i de pas ajudar-lo a fer sortir del país a tres persones perseguides pels nazis.

Primera obra de LYNN SHEENE, que ha escrit una trepidant novel·la d´espies amb uns tocs de romanticisme. Recrea molt bé l´ambient d´aquella segona guerra mundial, on els nazis ocupaven europa i atemorien a la gent. M´ha fet pensar en una sèrie emesa fa anys, “Wish me luck”, on valentes dones angleses, s´unien a la resistència per poder lluitar contra ells i acabar amb el seu regnat de terror.

            La última vez que vi París, "The last time I saw Paris",
                                                                       LYNN SHEENE
            Planeta
            Valoració: 9

15 de setembre 2012

Una casa llena de palabras


Les germanes Andreas: Rose, Bean i Cordy, tornen a casa dels seus pares afincats al poblet de Barnwell, cadascuna per un motiu diferent, donant per suposat que la seva tornada es deguda a que la seva mare té càncer i ha de fer unes sessions de quimioterapia.

En un bon principi, cap de les tres expliquen realment, que les ha portat de nou al poble on van nèixer, però poc a poc, la convivència entre unes i altres, farà que els seus secrets surtin a la llum.

Rose, a punt de casar-se amb Jonathan, torna a casa, perquè a aquest li han ofert una plaça com a professor a Oxford, Anglaterra. Ell vol que Rose l´acompanyi, però aquesta no vol deixar la seva vida estructurada i rutinària i s´escuda en la malaltia de la seva mare, mentres pensa que ha de fer.

A Bean, l´acomiaden de la feina, perquè descobreixen que els roba, al quedar-se sense diners, decideix tornar a casa.

Cordy es queda embaraçada, quan té una aventura amb un pintor, torna a casa, esperant que, com sempre, li resolguin la vida.

Deliciosa primera novel·la de l´escriptora, ELEANOR BROWN, que d´una manera fluida ens anirà explicant totes les històries de les protagonistes, enllaçant-les amb cites del mestre SHAKESPEARE, que sempre les ha acompanyades al llarg de la seva vida, ja que el pare de les tres germanes n´és un devot seguidor. Així veurem com cadascuna, anirà resol·lent els seus problemes, trobant l´estabilitat i la felicitat que tant desitjaven.

                      Una casa llena de palabras, "The weird sisters",
                                                        ELEANOR BROWN
                     Rocaeditorial
                     Valoració: 8

06 de setembre 2012

El psiquiatra


Joachim Lichner, psiquiatra, va passar-se tretze anys a la presó acusat del segrest i assassinat d´una nena. Bernd Menkoff i Alex Seifert van ser els detectius encarregats de resoldre el cas. Quinze anys després, sembla que es torna a repetir la mateixa història, els dos detectius són alertats per una trucada anònima, avisant que una nena ha desaparegut i totes les pistes els tornen a dur cap a Joachim Lichner, de nou. Haurà estat capaç de tornar a cometre el mateix crim, un altre cop? Hauran d´investigar-ho, no sense posar al descobert records del cas anterior.

Em torno a retrobar amb l´autor, ARNO STROBEL, autor de la inquietant obra “Pasillo oculto”. I tal com amb aquella,  ha creat una intrigant atmosfera que et deixa atrapada en la seva lectura des del començament. Lo interessant de les seves novel·les és que sempre et sorprenen, res serà com tu t´ho havies imaginat.

                             El psiquiatra, "Das wesen", ARNO STROBEL
                             Pàmies
                             Valoració: 9

04 de setembre 2012

Jo confesso


“Jo confesso”, és principalment la història d´Adrià i dels que l´envolten. Fill d´un pare autoritari i exigent, només preocupat perque el seu fill sigui un gran humanista, ple de carreres i estudiós de molts idiomes. La seva mare gairebé absent, només pensa en que el seu fill, sigui un gran violinista, per què sí aquesta també és la història d´un violí que ha anat passant de mans en mans fins acabar a viure a la caixa forta dels Ardèvol. Adrià gràcies a aquest violí coneixerà al seu gran amic Bernat i com no, a l´amor de la seva vida Sara. Un amor que serà interromput i représ després d´uns quants anys.

Com bé diu la contraportada del llibre, “Jo confesso”, és una novel·la de novel·les, ja que JAUME CABRÉ, va intercal·ant les diferents històries que formen aquest llibre, fins formar la seva última obra, després d´aquella meravellosa “Les veus del Pamano”. Molt diferent d´aquesta anterior, “Jo confesso” escrit en primera persona i dedicat a Sara, ens anirà desvellant la vida d´Adrià i ens reserva un final que potser és l´esperat, quan comences la lectura d´aquesta obra.

                                                     "Jo confesso", JAUME CABRÉ
                                                     Proa
                                                     Valoració: 8

10 d’agost 2012

La química secreta de los encuentros


Alice va a passar el dia a la fira de Brighton amb uns amics, abans de marxar de nou cap a Londres, aquests la repten a entrar a la tenda d´una vident, per veure qué  li depara el futur. Ho fa a contracor. La dona li dirà que l´home de la seva vida acaba de passar just per darrere seu, però que per trobar-lo haurà de fer un llarg viatge i conèixer a sis persones que el portaran fins a ell. En sortir no es creu res del que li ha dit, però malgrat tot, no pot deixar de pensar-hi. Tant es així que tornarà de nou a visitar-la amb el seu nou amic i veí el sr.Daldry. Després d´aquesta segona trobada decideix anar a Estambul, acompanyada pel seu veí, per una part  moguda per la curiositat de comprovar una informació que li ha donat la vident, la qual la deixa trastornada i també com una aposta de futur, ja que Alice és perfumista i aquest viatge l´ajudarà a trobar noves olors i esències pels seus perfums.

De nou em retrobo, amb una novel·la de MARC LEVY i com sempre, em quedo captivada per la sencillesa de les seves històries. En aquesta es serveix de la capacitat de sentir que té Alice per crear-ne una. Així, a través, de les olors de la seva infantesa i dels records, construirà la veritable història del passat de la nostra protagonista. Trobant les seves arrels, podrà tirar endavant i trobar el camí a seguir en la seva nova vida.

                                   La química secreta de los encuentros,
                                   "L´étrange voyage de Monsieur Daldry",
                                                                              MARC LEVY
                                   Planeta
                                   Valoració: 8

05 d’agost 2012

Hijo de la mañana


Grace és una arqueòloga especialitzada en documents antics. Actualment està treballant en la traducció d´uns que tenen a veure amb l´ordre dels cavallers del temple. Poc a poc anirà descobrint, que en ells s´amaga la localització de l´amagatall del tresor, que segons diu la llegenda, qui el posseixi tindrà un poder ilimitat. Però al fer aquesta descoberta, Grace es posa en perill i haurà de fugir, costudiant els papers per poder salvar la seva vida. Ningú la pot ajudar, només ho podria fer el que va escriure els documents, Niall, antic membre dels templers i guardià del tresor, però per rebre la seva ajuda, haurà de viatjar a través del temps i anar a l´Escòcia del SXIV.

Obra escrita per LINDA HOWARD, en la que ens trobem una combinació perfecte de diferents gèneres. Així tenim: intriga amb pinzellades de novel·la històrica, barrejada amb una mica de romanticisme. Tot aquest conjunt fan que la lectura ens resulti entretinguda i força amena.

                                 Hijo de la mañana, "Son of the morning",
                                                               LINDA HOWARD
                                 Titania
                                 Valoració: 8


27 de juliol 2012

Placeres de la noche


Kirian de Tracia antic comandant grec es converteix en caçador fosc arrel de la traició de la seva dona i la seva missió és acabar amb els daimons, sers que per seguir vivint cacen les ànimes de les persones, ell ha de lluitar-hi per impedir que això passi.
Amanda Devereux prové d´una família de bruixes i caça vampirs, però a ella mai l´hi han interessat tots aquests temes paranormals. Quan es segrestada una nit a casa de la seva germana, tot el seu món canviarà completament. I més quan es desperta encadenada a Kirian, que li comunica que la seva vida corre perill, ja que un damion molt perillòs va darrere seu per matar-la. Uniran forces per acabar amb ell. Però tot es complicarà per què segons la profecia aquest ha de morir a mans d´un caçador fosc amb ànima. Mentres traten d´esbrinar com fer front a tot això, degut a la gran atracció que senten l´un per l´altre, Kirian i Amanda començaran una relació molt passional. Però Kirian no s´hi vol entregar completament,  ja que l´últim cop que va estimar a algú no va ser correspost i les conseqüències van ser desastroses.

I de nou em deixo acompanyar per les històries creades per SHERRILYN KENYON, continuant amb la seva saga dels “ caçadors foscos” , on la passió i la sensualitat fan que passis una bona estona, encara que poc a poc es vagi caldejant l´ambient. I no és per què sigui estiu precissament…

                             Placeres de la noche, "Night pleasures",
                                                         SHERRILYN KENYON
                             Cisne
                             Valoració: 10

24 de juliol 2012

El libro de Miya


Róta és una preciosa valkyria de cabell vermell malcarada i impusiva que després d´esperar durant molt temps, es troba al seu einherjar, Miya que és un vaniri samurai, el qual no la reconeix com a la seva parella, però que tampoc no el deixa indiferent ni la seva presència, ni la seva olor de mora i això fa que no pugui deixar de pensar en ella, sense saber, per què li afecta tant aquesta valkyria. Diferents com la nit i el dia, poc a poc deixaran que la seva atracció vagi fluint, fins que començaran el ritual d´aparellament. És llavors quan Miya recorda i fa memòria d´una profecia que recau sobre Róta. Amagant tot això, la seva relació anirà a més, però tot es complicarà quan el seu bessó Seiya segresta a Róta. Miya no dubtarà en anar a rescatar-la per què ella és la dona amb la que ha de passar la resta dels seus dies, costi el que costi.

Després de bastant temps, he tingut el plaer de tornar a llegir a LENA VALENTI, en una història que no ens deixarà indiferents. Els seus llibres són realment addictius i no pots parar de llegir-los, necessites saber que els passarà als seus personatges.

Aquest està ple d´intriga i emoció sense deixar de banda la sexualitat i sensualitat que només LENA sap avocar-hi. És molt interessant veure com personalitats tan oposades acabaran juntes, ja que estan fetes l´un per l´altre, però per això hauran de lluitar per aconseguir-ho, encara que sigui contra els seus propis sentiments i emocions.

                                               El libro de Miya, LENA VALENTI
                                               Editorial Vanir
                                               Valoració: 10

21 de juliol 2012

Un amante de ensueño


Grace no ha tingut molta sort amb els homes, és per això que la seva amiga Selene li regala pel seu aniversari un llibre molt especial. Amb el ritual adequat l´home que hi surt imprés, es converteix en real i pots gaudir d´ell durant un mes. Prenent-s´ho a broma Grace li segueix la corrent a la seva amiga i poc es pensa que veritablement, l´home, Julian, esdevindrà de carn i ossos. Però Grace, no vol fer-lo servir d´esclau sexual, com han fet durant segles, les anteriors propietàries del llibre.

A mida que el va coneixent vol ajudar-lo a trencar l´encanteri i alliberar-lo. Encara que serà molt difícil no sucumbir als seus encants i més quan Julian només té al cap una cosa en ment. A part que ella també el desitja, però no vol que li tornin a fer mal, de nou.

Aquesta és la primera novel·la de SHERRILYN KENYON, que pertany a la saga de “Los cazadores oscuros”. És interessant la incorporació de la mitologia clàssica i la seva combinació amb l´època actual, que ens portarà a seguir una història plena de desig i passió, en la que sempre acaba triunfant l´amor.

                                Un amante de ensueño, "Fantasy lover", 
                                                               SHERRILYN KENYON
                                De bolsillo
                                Valoració: 10