30 de juny 2014

Amos y mazmorras. Quinta parte



Des del moment en que Sophie i Nick es coneixen, creix entre ells una immensa atracció, que en poc temps farà que es tornin inseparables i que cada vegada estiguin més enamorats. De seguida, decideixen començar una vida plegats. L ´únic problema que han de solventar és l´acceptació dels pares de Sophie que havien esperat que la seva filla estigués amb algú diferent a Nick, però amb el temps hauran d´ acceptar la decisió de la seva filla.

Tot sembla anar perfecte, excepte pel secret que Nick ha d´amagar-li a Sophie, al no poder dir-li que és un agent del FBI, però no vol arriscar-se a perdre-la.

Quan Nick s´està preparant per la missió “Amos y mazmorras”, descobrirà una part d´ell que fins ara li era desconeguda i que li agrada, tant és així,  que vol compartir-la amb Sophie, però al fer-ho tot el món que havien creat ràpidament es desmonorarà.

En aquesta primera part, coneixerem els inicis de la història entre Sophie i Nick i la seva posterior evolució i sabrem per què es separen, després de viure durant tants anys una perfecta història d´amor. Anirem coneixent més detalls que en les altres parts d´”Amos y mazmorras”, només veiem de passada.
Aquesta finalitza quan tornen de la missió que els canvia la vida per sempre.
Però això no s´acaba aquí, en la segona part seguirem d´a prop a Sophie i Nick i sabrem si es pot arreglar tot allò que ara sembla tant perdut.

                       Amos y mazmorras.Quinta parte, LENA VALENTI
                       Ediciones Vanir
                       Valoració: 10