19 de febrer 2012

Sempre


Amb “Sempre” es completa la trilogia que ha escrit MAGGIE STIEFVATER, que va començar amb “Tremolor” i continuà amb “Rastre”. Bàsicament és la història de Sam i Grace, els nostres entranyables protagonistes. Al llarg d´aquests tres libres anem veient com van evolucionant.
A “Tremolor”, Grace descobreix que el llop que sempre ronda casa seva, que un cop la va salvar, li recorda molt a un noi que ha conegut recentment, en Sam, ja que té els mateixos ulls que el seu llop. Però pot ser possible? Així comença la seva història d´amor i la seva lluita per poder estar junts, malgrat els impediments de la pròpia natura i els pares de la Grace, que no veuen amb bons ulls aquesta relació. Després en Sam pot tornar-se humà durant més temps , però després, a “Rastre”, serà Grace la que es tornarà lloba, ja que de petita la van mossegar uns llops i això fa que es pugui transformar, llavors ens trobem amb el tercer llibre, “Sempre”, on ens espera el desenllaç de la seva història.
He trobat molt interessant la manera que té MAGGIE STIEFVATER d´explicar-nos la relació entre Sam i Grace, afegint-hi també tota la part fantàstica de l´” home llop”, que no té res a veure amb el gènere de terror al que potser estem acostumats, ho fa des d´una perspectiva més humana, cuidant sempre tot els detalls per crear una veritable història d´amor molt tendre.
                                Sempre, "Forever", MAGGIE STIEFVATER
                                Cruïlla, SM
                                Valoració:9