18 de maig 2013

Revolución n.9



“Revolución n.9”, ens dóna a conèixer a través de dues històries paral·leles, a Sofia i a Matteo. Amb la peculiaritat, que les dues transcorren a la mateixa ciutat, Roma i a més, ambdós personatges viuran a la mateixa casa i tindran la mateixa habitació, però amb una separació d´uns trenta anys.
Primer ens trobem amb Sofia, a la meitat dels anys 60, que experimentarà les primeres fases de l´adolescència, passant de ser nena a dona,  fervorosa amant dels  Beatles, en concret de Paul McCartney, que viurà amb les seves amigues les primeres experiències amoroses.

Després està la història de  Matteo, que passa cap a finals dels anys 90. Fill d´una absorbent mare, que només pensa en realitzar-se com a artista. Com Sofia, tindrà les seves primeres experiències a la vida, a través de les quals aprendrà a sentir-se bé amb sí mateix i no deixar que la seva mare, li dirigeixi la seva vida, fent-lo sentir malament i culpable, si no la recolza o està més al seu servei.

Així dins de “Revolución n.9”, trobem una novel·la fresca i deliciosa, escrita a quatre mans per SILVIO MUCCINO i CARLA EVANGELISTA, que no és res més que un cant a la joventut i a la autoconfiança en un mateix. 

                                         Revolución n. 9, "Revoluzione n. 9",
                                                               SILVIO MUCCINO,
                                                              CARLA EVANGELISTA
                                         Suma
                                         Valoració: 9