30 d’agost 2015

El secret de Vesalius



Després de passar un grapat d´anys a Oxford on exerceix de professor a la seva universitat,  fugint del seu passat, Daniel, el tornarà a retrobar quan ha de tornar a Barcelona, ja que el seu pare ha mort en circumstàncies extranyes.

Quan arriba se n´assabenta també, que estan apareixent cossos mutilats de dones. Així, juntament amb el periodista Bernat Fleixa i més tard amb l´ estudiant de medicina, Pau Gibert, s´endinsarà en la persecució de l´autor d´aquests crims, que també podria haver estat l´assassí del seu pare. Paral·lelament buscaran també un antic manuscrit que els fa pensar que és la clau de totes aquestes extranyes morts.

JORDI LLOBREGAT, ens transporta a la Barcelona del s XIX, setmanes abans de l´Exposició universal, amb una trepidant novel·la, on els nostres protagonistes hauran de vetllar per les seves vides, si volen seguir endavant amb la seva missió de desenmascarar a qui està darrera de les morts i descobrir el perquè dels seus actes.

Amb una posada en escena magnífica i una recreació de l´època molt ben feta, seguirem els passos de Daniel, Bernat i Pau, a través de la ciutat on res és el que sembla i on l´assassí té atemorits als ciutadans amb històries passades que es basen en antigues llegendes populars.

                                 El secret de Vesalius, JORDI LLOBREGAT
                                 Columna
                                 Valoració: 10