18 de setembre 2016

Las noches en las que el cielo era de color naranja



Sophie és una aspirant a escriptora que de moment, treballa de cambrera, esperant aconseguir que li publiquin la seva novel·la. Viu amb Sarah estudiant de periodisme que acaba de rebre una beca per a anar a Kosovo.

Casualment Sophie, un dia es trobarà amb Reesse, quan creua Bryant Park. Després descobrirà que és un famós periodista. Es trobaran alguns cops més.

Quan tots els seus plans es queden en res, decideix deixar Nova York i anar també a Kosovo.

Quan arribi allà la seva vida canviarà per sempre en més aspectes del que ella s´imagina.

He tingut la sort de poder llegir en prímicia aquesta “ Las noches en las que el cielo era de color naranja” de CRISTINA PRADA, que es publicarà aquest octubre. És la primera novel·la que publica en paper l´autora, ja que anteriorment ho havia fet en format electrònic.

M´he trobat amb una obra que aprofitant el rerefons de la problemàtica de la guerra dels Balcans, ens mostra també una història d´amor passional, problemàtica i addictiva. Cadascún dels protagonistes manté una lluita interior, un en busca d´alliberar-se dels dimonis de la guerra i els propis que un es va creant i l´altra en poder aconseguir demostrar que un pot sortir endavant si es creu en sí mateix. 

Sophie haurà de fer veure a Reese que això que els ha unit no és la casualitat, si no alguna cosa més forta que ni les guerres, ni les inseguretats creades, poden destruir.

Així hauran de recòrrer un llarg camí ple d´obstacles per veure si poden aconseguir el que realment desitjen. 

Tota aquesta tensió emocional, ens farà devorar les pàgines per poder veure com acaba aquesta historia d´amor.


                  Las noches en las que el cielo era de color naranja,
                                                                    CRISTINA PRADA
                  Esencia
                  Valoració: 9