16 de desembre 2011

El vals lento de las tortugas


Segon llibre de la trilogia de KATHERINE PANCOL, on ens retrobem amb els personatges de la primera entrega, que han anat avançant amb les seves vides.
La Shirley i en Gary han tornat a Londres, així com Hortense, que ha anat a estudiar a una prestigiosa escola de disseny, també hi han anat a viure només en Philippe i l´Alexandre, ja que l´Iris després del trasbals al ser descoberta la veritable autora del llibre, està recuperant-se a una clínica. I la Joséphine, segueix endavant amb nous canvis a la seva vida, casa nova, propostes noves, nous amors...
En aquest segon llibre coneixerem nous personatges, alguns tant entranyables com els del primer i d´altres una mica més foscos.
KATHERINE PANCOL, en aquest nou llibre aporta uns petits tocs de romanticisme i intriga a la seva història, sense deixar enrera la tendresa que ja amarava en el seu primer llibre.
I ens queda encara un tercer!! per poder seguir gaudint amb la companyia de Joséphine i els seus. Aconseguirà augmentar la seva autoestima? I acceptar que també pot tenir sort i disfrutar de les bones coses que la vida li dóna?

          El vals lento de las tortugas "La valse lente des tortues",                                                                 KATHERINE PANCOL
          La esfera de los libros
          Columna, La butxaca
          Valoració:10