20 de maig 2012

Las horas distantes


Quan la mare d´Eddie rep una carta extraviada durant més de cinquanta anys, aquesta li explica que durant la segona guerra mundial va ser evacuada a Milderhurst Castle, on va conviure, durant un temps, amb la familia Blythe, formada pel pare, Raymond, autor del clàssic infantil, “L´home de fang” i les seves tres filles: les bessones Percy i Saffy i Juniper, gran amiga de  la seva mare. Moguda per la curiositat, Eddie començarà una investigació pel seu compte que la portarà a conèixer fets de la vida passada de la seva mare que li eren desconeguts fins ara.
Esplèndida obra escrita per KATE MORTON, que ens transporta a un altre temps, servint-se dels records i les vivències passades per construir la seva història, intercal·lant  la història antiga amb l´època actual. Amb aquesta combinació ens fa pensar en novel·les clàssiques victorianes amb un toc gòtic que ens fan recordar a autors com HENRY JAMES, WILKIE COLLINS i per què no JANE AUSTEN.
No havia llegit res d´aquesta autora, fins ara, i tot i que he començat per la seva última novel·la, us puc dir que he quedat captivada per la seva manera d´escriure.  Serà interessant continuar llegint obres seves.

            Las horas distantes, "The distant hours", KATE MORTON
            Suma de letras
            Valoració: 10