03 de maig 2012

El beso del highlander


Un poderós encanteri deixa adormit durant cinc segles a Drustan Mac Keltar, el qual resta a dins d´una cova als voltants del llac Ness. Al segle XXI, la nostra protagonista, Gwen Cassidy cau accidentalment, sobre d´ell, mentres intenta recuperar la seva motxilla. Al fer-ho el desperta del seu llarg letargi. Després del xoc de trobar-se a l´època actual i de saber que ha dormit durant cinc-cents anys, utilitzarà els seus poders de druida per poder tornar al seu segle i poder descobrir qui va ser el que el va encantar. Però mentrestant, Gwen i Drustan viuran la seva apassionada història d´amor, ja que estan fets l´un per l´altre i cap entrebanc podrà separar-los, encara que entre ells hi hagin segles de distància.
He tingut el gran plaer de tornar a rellegir, “El beso del highlander”, escrit per KAREN MARIE MONING. Si no heu llegit mai res d´aquesta autora us convido a que ho feu i comenceu per aquesta obra que no us deixarà indiferents, si no tot el contrari, ja que sereu transportats a un món on la màgia i l´amor hi juguen un paper molt important.
Ja m´agradaria anar a Escòcia i trobar un highlander com el Drustan. Crec que no sóc pas l´única que ho voldria. Bona lectura noies...

               El beso del highlander, "The kiss of the highlander", 
                                                        KAREN MARIE MONING
               Zeta bolsillo
               Valoració: 10