16 d’octubre 2012

Amante vengado


“Amante vengado” ens parla de Rehvenge, germà de Bella i propietari del ZeroSum. Degut a la seva meitat sympath, una variant de la raça vampírica, que està repudiada per aquests, no ha tingut una vida fàcil. Per tal d´amagar-ho, a part de prendre drogues, per controlar-ho, es veu obligat a pagar sexualment, un cop al mes, a la princesa, la seva germanastra, per què  aquesta no delati la seva condició. Aquest fet el repugna, però el tolera fins que, una nit quan va a l´hospital de Havers coneix a Ehlena, una infermera que treballa allà. Mai ningú l´havia fet sentir com ho fa ella i es dóna compte que amb ella pot tornar a sentir-se un home altre cop, però es just per ella arrosegar-la al món de foscor que l´envolta? I mentre decideix que és el més correcte a fer, s´adona que s´està enamorant d´ella i com no fer-ho? si és la única llum que troba dins d´aquest entorn fosc que sempre l´acompanya.
Per l´altre banda a Ehlena li passa el mateix, ignorant tot de Rehvenge, inclús el que fa referència als seus negocis de narcotraficant i assassí. Així ambdós hauran de lluitar per portar endavant la seva història i aprofitar el que han trobat l´un amb l´altre.

Després de bastant temps torno a llegir una novel·la de J.R WARD. Em sentia bastant reticent i també, em feia mandra fer-ho per què Rehvenge no era un dels meus personatges preferits, però m´he endut una grata sorpresa i després de devorar el llibre, haig de dir que s´ha convertit en un d´ells. Poc a poc, com li passa a Ehlena, m´he anat enamorant d´aquest sinistre, però noble home que és Rehvenge.

                         Amante vengado, "Lover avenged", J.R WARD
                         Punto de lectura, Suma
                         Valoració: 9