28 de setembre 2012

Volver a verte


 “Volver a verte” és la segona part de “Ojalá, fuera cierto”, on ens retrobem amb els seus personatges i continuem allà on vam deixar aquella primera part.

Arthur torna d´una estada a París on ha estat treballant en un projecte arquitectònic. Lauren després del coma i l´operació posterior, repren la seva vida amb la mateixa energia, per dedicar-se a la seva feina que tenia abans. Però la casualitat o bé, el destí els fa retrobar quan Arthur pateix un accident i és justament Laure, la que l´aten a urgències. Paul, l´íntim amic d´Arthur pateix per què aquest retrobament no faci despertar antigues ferides, ell voldria que Arthur oblidés a Lauren, però després amb el desenvolupament dels fets  es donarà comte, que són l´un per l´altre. I és que com pots oblidar a la persona que et completa?

I  de nou, torno a llegir a MARC LEVY. Penso que la manera que ha triat per continuar explicant-nos la evolució de la història de Lauren i Arthur, que finalitza en aquesta esperada segona part, és la més adeqüada. Amb tocs d´intriga, humor i romanticisme, fa que aquesta “Volver a verte”, t´atrapi tant o igual que aquella, “Ojalá fuera cierto”.

                           Ojalá fuera cierto, "Vous revoir", MARC LEVY
                           Roca editorial, roca bolsillo
                           Valoració: 8