20 de juny 2013

Pídeme lo que quieras, ahora y siempre



Al cap d´un temps de la seva separació, Judith no es pot resistir davant de la insistent actitud d´Eric de tornar a estar junts. I així ho fan i tot és meravellós, aquest temps de separació no ha fet que es perdés gens la passió que senten l´un per l´altre, al contrari aquesta és més forta. Tot sembla que va per un més bon camí, fins que Judith coneix a Flynn, el nebot d´Eric, que sembla que li porta la contrària en tot i no li agrada res del que ella fa. Li costarà, però poc a poc acabarà guanyant-se al petit, que es convertirá en una part ben important de la seva vida conjunta amb Eric. Però arribaran nous obstacles que volen impedir que ells dos estiguin junts. Al tenir els dos un carácter molt fort, hauran de lluitar per tirar endavant la seva vida en comú, malgrat els entrebancs que es puguin trobar.


Segona entrega que MEGAN MAXWELL ha escrit per explicar-nos la història de la parella que formen Judith i Eric. No deixant de banda els moments eròtics, que fan que aquesta relació sigui cada vegada més passional i especial, unint-los amb elements de la vida cotidiana que qualsevol parella es pot trobar en la rutina diària.

Haurem d´esperar el final de la trilogia, per saber com acabarà el que va començar amb l´anterior, “Pídeme lo que quieras”.  

                                    Pídeme lo que quieras,ahora y siempre,
                                                                   MEGAN MAXWELL
                                    Esencia
                                    Valoració: 8