04 de febrer 2014

Yo te quiero



Quan Leonardo li diu a Elena que l´estima, ja sap a qui ha de triar. Ara ja pot deixar de mentir a Filippo i alliberar la seva consciència, li confesa que n´hi ha un altre i ho deixen. Quan resolta a començar una vida nova amb Leonardo, va a buscar-lo, troba una dona a casa seva. És Lucrezia, la seva dona.


Leonardo li explica que encara que estan separats, encara estan casats. Després de perdre al seu fill, Lucrezia va entrar a una espiral de dolor i Leonardo sempre va estar al seu costat, fins que ell ja no se´n va poder fer càrrec i va ingresar-la a un centre. Però ara, sembla que Lucrezia està millor i ha vingut a recuperar-lo i ell encara que ja no se l´estima no pot abandonar-la per anar amb Elena que és el que ell voldria.


Elena queda de nou devastada  i per soportar el dolor, començarà a abusar del sexe i l´alcohol, sense importar-li res.


Però després de tenir un accident, sembla que tot pot canviar.


Amb aquest últim llibre s´acaba la trilogia d´IRENE CAO.

En cadascun d´ells anem trobant a una Elena diferent que va transformant-se a mida que la història va succeïnt.


Primer veiem com passa de la innocència cap a la busca del plaer, que Leonardo li dóna, mentres dura és meravellós, però quan s´acaba causa molt dolor. Podrà tirar endavant gràcies a l´amor de Filippo, però el retrobament i posterior abandonament de Leonardo, canviaran a Elena. Es converteix en una dona a la que no li importa res, es torna autodestructiva, abusarà de l´alcohol, tindrà sexe amb desconeguts, buscant el plaer d´abans, sense obtenir-lo. Comet diferents errors, fereix a persones que li importen, però el més important és que ni ella es reconeix, es perd com a persona. No serà fins després del seu accident, a consequències del qual recuperarà a Leonardo, que podrà començar a refer la seva vida i tornar a ser la persona que era abans, la veritable Elena.


IRENE CAO, ha escrit una trilogia molt sensual,  plena de passió i de desig que podria semblar una història més dins d´aquest “boom” per la novel·la eròtica que fa un temps inunda les nostres llibreries, però no és així. 

Aquesta m´ha agradat per la seva senzillesa, les ganes d´explicar una bona història que et convenç perquè és molt realista. Potser també el fet que transcorri a Itàlia, país que m´enamora i dues de les meves grans passions: la cuina i l´art, hi han contribuit. La combinació de tots aquests elements fan d´aquesta especial trilogia, l´elecció perfecta per a unes bones estones de lectura.

                                        Yo te quiero, "Io ti amo", IRENE CAO
                                        Suma
                                        Valoració: 10