02 de febrer 2014

Yo te siento



Quan Leonardo trenca amb Elena sense cap raó concreta, aquesta queda destrossada. Després de plorar fins l´esgotament, decideix anar a Roma per arreglar la relació que tenia amb Filippo, ja que l´últim cop que es van veure es van acomiadar molt bruscament. Aconsegueix que Filippo la perdoni i reprenen la relació que tenien just al punt que la van deixar abans del seu absurd comportament. Així es converteixen en parella i després d´uns quants mesos vivint junts, sembla que l´amor que els envolta, és just el que necessitaven. Tot sembla anar prou bé, ja fa uns quants mesos que viuen junts i la seva relació cada dia va a més. 

Tot es complicarà quan celebrant l´aniversari d´Elena trien, sense saber-ho, un restaurant del qual Leonardo n´és el xef. 

Quan es retroben, Leonardo, de seguida, li proposa que es tornin a veure. Elena rebutja per un moment la proposta, però després li podrà més el desig que sent cap a Leonardo, que la culpabilitat que li provocarà la traició vers Filippo. Així estarà un temps jugant a dues bandes, deixant-se estimar dolçament per Filippo, mentres manté una tòrrida relació amb Leonardo.

En aquesta segona entrega, veurem com Elena tindrà una lluita interna tratant de decidir qué fer. El problema és que se´ls estima a tots dos, però de manera diferent, per una part està la seva relació còmoda, tranquil·la i plena d´amor que té amb Filippo i per l´altre hi ha el desig irrefrenable i passional que té per Leonardo, no pot evitar sentir el que sent per ell. A qui ha de fer cas al cap o al cor?

                                      Yo te siento, "Io ti sento", IRENE CAO
                                      Suma
                                      Valoració: 10