08 de març 2014

El cumpleaños secreto



Quan Laurel té 16 anys, estant amagada a la caseta de l´arbre, presencia un crim davant de la porta de casa seva. Al ser l´única espectadora del fet, guardarà aquest secret durant molt temps.

Al cap de bastants anys, ja adulta, convertida en una actriu d´èxit, Laurel torna a la seva casa natal i a l´estar allà de nou amb els seus germans, reviurà tots el records i vivències que va pasar amb la seva família i decidirà averiguar per què va succeïr el fet que tant bé ha guardat i que sempre l´ha acompanyada interiorment. Així, amb l´ajuda del seu germà Gerry, comença a investigar sobre aquell dia clau. El que no sap és que al voler saber més, descobrirà fets sobre la seva família que fins ara desconeixia.

I de nou, m´he deixat seduir per una altra novel·la de KATE MORTON.

Amb la seva particular habilitat per entrellaçar històries,  descobrirem un gran misteri que gelosament ha estat guardat durant més de 50 anys. 

Com sempre, ambientada a la perfecció i escrita amb una magnífica prosa, KATE MORTON, ens manté en suspens des del seu inici fins al final. Així, anirem canviant d´època constantment, passant pels anys 30, 40 i l´actual en funció del personatge, a través del qual se´ns explica la història.
I poc a poc, totes les peces encaixaran, tots els dubtes es resoldran, formant una gran obra plena de misteri, secrets i encant. 

                            El cumpleaños secreto, "The secret keeper", 
                                                                       KATE MORTON
                            Suma
                            Valoració: 10