11 de març 2014

En los zapatos de Valeria



Valeria i les seves amigues viuen a Madrid.

Valeria és escriptora de novel·la romàntica, com la seva òpera prima, “Oda”, va ser tot un èxit, decideix deixar la seva avorrida feina a l´oficina on treballava per dedicar-se plenament a escriure. Està casada amb Adrián, però últimament la seva relació està estancada, a l´igual que la seva segona novel·la, li falta inspiració. La seva amiga Lola li presenta a un dels seus amics, Víctor i Valeria comença a tenir sensacions que creia oblidades. Perillós per a una dona casada.

Lola és la deshinibida del grup, sempre anava d´un home a l´altre sense problemes, però sembla que ara amb Sergio s´està plantejant coses que abans no feia.

Carmen és més seriosa, li agrada un company de feina Borja, però la relació no va tant enllà com ella voldria. També odia al seu cap, Daniel o bé, això és el que ella diu i vol creure´s.

Per últim està Nerea, la “freda”, sembla ser que ha trobat parella, però amb ella mai es sap, sempre acaba trobant defectes a tots els posibles candidats.

ELÍSABET BENAVENT, autora de les quatre novel·les, que tenen per a protagonistes a quatre dones arribant a la trentena, ha escrit una obra desenfadada, divertida, en la que es parla de sexe obertament, que reflexa perfectament la societat actual, personificada de quatre maneres diferents de veure la vida, les quals tenen en comú: el voler divertir-se i disfrutar dels homes.
Hi ha molts comentaris que defineixen aquest grup de noies, com les de “Sexo en NY”, però en versió espanyola i sí podríem dir que és així.
Si voleu divertir-vos i riure, ja sabeu heu de llegir les peripècies de Valeria i les seves amigues, començant per aquesta “En los zapatos de Valeria”, passareu una bona estona.

                         En los zapatos de Valeria, ELÍSABET BENAVENT
                         Suma
                         Valoració: 10