30 de juny 2014

Amos y mazmorras. Sexta parte



Després de trobar a Sophie, a la qual havien segrestat, Nick se l´emporta a casa seva per poder protegir-la.

Sophie es desperta sense saber on és i descobreix que l´han tatuada i no és un tatuatge comú, li ha fet un membre de la “Yakuza”, la mafia japonesa.

Ella només vol tornar a tenir  l´amor de Nick i no sap qué fer per poder recuperar-lo de nou. 

Nick, per la seva part vol odiar-la, però l´atracció i l´amor que encara sent per ella, no el deixen viure. Però, de moment ha de deixar enrere aquests pensaments i centrar-se en trobar al que ha gosat tocar a Sophie i venjar-se, per això es reuneixen tots per descobrir el motiu que té la yakuza per atacar a Sophie.

La tensió que hi ha entre ells cada cop és més forta, però per molt que Sophie, li reclami el perdó i li digui que encara l´estima, Nick no li posarà fàcil.

Podran recuperar tot allò que tenien?

En aquesta segona part, veurem a una Sophie disposada a tot per poder tornar a estar amb Nick i poder conèixer realment a l´home que s´estima. No deixarà d´intentar tornar a conquerir el cor de Nick, encara que sembli que ja no és el mateix d´abans.

I veurem també la lluita interior de Nick, per poder tornar a confiar en la seva dona, després que aquesta el privés de tot allò que ell considerava el més important a la seva vida: la confiança i  l´amor incondicional de Sophie i sobretot tornar a poder estar amb la petita Cindy,  el fruit del seu gran amor.

LENA VALENTI, no deixarà de sorprendrem. Sempre sap com crear una gran història d´amor, encara que et faci patir fins al final, per a aconseguir sempre un gran desenllaç.

                       Amos y mazmorras.Sexta parte, LENA VALENTI
                       Ediciones Vanir
                       Valoració: 10