11 de juliol 2014

Atomka



Franck i Lucie tornen a estar junts, viuen junts, inclús treballen a la mateixa comisaria, la 36.
El cas que els ocupa en aquests moments és saber qui ha assasinat  a un periodista que han trobat mort dins d´un congelador, mort a causa del fred. Arrel d´aquest cas descobriran per una part, tota una trama basada en experimentar en nens  afectats per radiacions i també en una sèrie d´experiments fets a dones, a les quals després de drogar-les les ficaven en aigua molt freda per veure si després sobrevivien. 

A tot això se li ha d´afegir la recerca d´un assassí obsessionat amb Franck, que després de matar a les seves víctimes deixa mostres d´adn de Sharko per inculpar-lo d´aquestes morts.

Amb aquesta novel·la acaba la trilogia escrita molt hàbilment per FRANCK THILLIEZ, començada amb “La síndrome e”, continuant amb “ Gataca” i finalitzant amb aquesta trepidant “Atomka”.

Tres obres molt ben escrites i molt addictives, on cada llibre és millor que l´anterior.

A part l´autor es documenta molt bé per tractar els diferents temes que després aplicarà a les seves novel·les utilitzant el gènere de novel·la negra per explicar la seva història. 

Amb uns personatges molt ben trobats i definits fa que la lectura d´aquesta trilogia, sigui molt entretinguda i excitant i amb les que el públic que llegim novel·la negra disfrutem página rera página.

                                                    Atomka, FRANCK THILLIEZ
                                                    Columna
                                                    Valoració: 10