25 d’abril 2015

Encontrando a Silvia

Després que Gabriel li insisteixi molt per què se´n vagi a viure amb ell, Silvia accedeix a fer-ho, per què Gabriel té raó, la seva feina no li agrada i la vida al costat d´Àlvaro s´està tornant insuportable.

Així és que s´arma de valor i marxa cap a Los Ángeles, per començar una nova etapa de la seva vida al costat de Gabriel, on treballarà com la seva assistent personal, ajudant-lo a preparar la seva gira. A veure com serà això de viure de prop amb una estrella del rock.

A part, ara són marit i muller, ja que després d´una borratxera, es van casar a Las Vegas i encara que són un matrimoni atípic, s´estimen i es tenen l´un a l´altre, i l´amor que busca Silvia, ja vindrà o no?

Hi havia molta gent que em deien que aquestes dues noves novel·les d´ELISABET BENAVENT, eren molt millors que les que formaven part de la saga Valeria i tenien tota la raó.

En elles he trobat que l´autora ha madurat i encara que segueix mantenint el seu humor peculiar, també tenen moments durs i emotius. Són com la vida mateixa amb els seus alts i baixos, però sempre mantenint l´esperança i l´optimisme que caracteritza les novel·les d´aquesta autora.

Ja amb ganes de llegir la seva nova trilogia, en breu espero poder comentar-la.

                           Encontrando a Silvia, ELISABET BENAVENT
                           Suma
                           Valoració: 9