21 d’abril 2015

Persiguiendo a Silvia



Silvia treballa a una multinacional. Després de sortir durant dos anys amb el seu cap, Álvaro, aquest la deixa i ella queda devastada, per què no és que només li hagi fet molt mal amb la ruptura, si no que també l´ha de seguir veient cada dia a la feina.

La seva millor amiga, Bea, li proposa una escapadeta de noies per relaxar-se, divertir-se i emborratxar-se per oblidar una mica la situació en la que es troba. Llavors coneix a Gabriel, ex cantant del grup Disruptive i des del principi connecten a la perfecció, es converteixen en els millors amics, pot parlar amb ell de qualsevol cosa, inclús dels seus problemes amb Álvaro.

Quan torna a Madrid, tot segueix igual. Bé, no exactament, Álvaro la busca i malauradament la troba per tenir sexe amb ella, deixant-la cada vegada més enfonsada i confosa. Sap que ha de passar página, però li resulta impossible. 

L´amistat amb Gabriel cada vegada és més forta, però derivarà a res més?

Després de llegir-me la saga de Valeria, escrita per ELISABET BENAVENT, tenia moltes ganes de seguir llegint a aquesta  autora que amb la seva manera tan fresca d´escriure i les seves històries tant peculiars, fan que la lectura dels seus llibres sigui divertida i addictiva.

Aquestes noves novel·les que comencen amb aquesta “Persiguiendo a Silvia”, té moments de tot: riures, altres més tristos, però sempre aconsegueixen arrencar-te un somriure. La manera tan natural que té ELISABET BENAVENT d´explicar les seves històries fan que a mida que les vas llegint, te les facis teves de seguida. 

Vaig a continuar  amb “Encontrando a Silvia”, a veure com decideix l´autora acabar la història entre Silvia, Álvaro i Gabriel.

                       Persiguiendo a Silvia, ELISABET BENAVENT
                       Suma
                       Valoració: 9