09 de gener 2016

Amos y mazmorras. Séptima parte. Octava parte




Amb aquest llibre i el que el segueix, l´autora LENA VALENTI, donarà per acabada aquesta saga de “Amos y mazmorras”.

En aquests dos llibres coneixerem la història de Prince i Sharon, la reina de les aranyes.

Al primer llibre, veurem el inicis de la seva apassionada i intensa relació i com Prince, inicia a Sharon dins el seu món de BDSM i com ella accepta i reclama com a seu, un cop ha provat el que aquest li pot oferir, que en definitiva és deixar-se fer per l´home que ella estima, convertint-se en la seva sumisa.

La felicitat durarà poc, ja que els fantasmes del passat vindran per destruir tot allò que havien aconseguit. Així, per culpa d´un malentés la parella es separarà.

Aleshores Sharon canviarà el seu rol i ajudada per Alejandra i Nina, es convertirá en una poderosa dómina, a partir d´ara serà coneguda com “la reina de les aranyes”.

Durant molt temps Sharon i Prince viuran les seves vides separats l´un de l´altra i encara que seguiran participant en actes dins del món BDSM, canviaran la passió que abans sentien per rancúnia i odi. 

Al segon llibre, veurem que quan maten a un amic seu i dues poderoses dómines desapareixen, decideixen deixar les seves diferències a un costat i col·laborar junts per trobar-les. Així ajudats per Lion, Cleo, Leslie, Markus, Nick i Sophie, participen a un torneig per descobrir qui està al darrera de tot.

I aquí es demostrarà, que encara que volen enmascarar el que senten l´un per l´altre, els  seus actes diuen el contrari. Poc a poc, tot sortirà a la llum i hauran de recòrrer un llarg camí per tornar-se a trobar. La pregunta és si realment voldran fer-ho.

No podia imaginar un millor final per aquesta apassionant saga que el que ens ofereix LENA VALENTI, creant per a mi, després de la primera que va escriure, la de Cleo i Leon, la segona millor història dins d´aquesta intensa “Amos y mazmorras”.

I encara que una mica trista perquè s´ha acabat, sé que LENA VALENTI, continuarà fer-nos gaudir amb la resta de llibres que ens té preparats.

                    Amos y mazmorras. Séptima parte. Octava parte
                                                                         LENA VALENTI
                    Editorial Vanir
                    Valoració: 10