29 de maig 2016

El libro del Ragnarök. Parte 1



El Ragnarök ja ha arribat. Tots estan preparats per a combatre el mal o el que és el mateix lluitar contra Loki i totes les seves criatures, encara que per fer-ho hi perdin la vida, però haurà valgut la pena, si d´aquesta manera acaben amb el mal que ataca la terra.


Retornen els que ja es donaven per morts: Thor i Jade, que també s´uniran a aquesta lluita infernal, però primer de tot, hauran de tornar a ser ells mateixos, retrobar-se com a parella i recordar tot el temps passat que els científics de Newscientist han volgut esborrar de la seva ment. Però quan dues persones són parella de vida i es tenen l´amor tan profund que ells es professen, és imposible que això es perdi per sempre. 

Així com poder retrobar-se amb Aileen, la qual els va ser arrebassada quan era petita.


A més tenen una gran missió per fer, protegir a Daimhin, que sembla que és la única que pot fer que les tornes canvïn i puguin combatre al timador.


No és una tasca fàcil, però tots col·laboraran per intentar vèncer el mal.

Intensa primera part d´aquest final de la saga Vanir, escrita per LENA VALENTI, que una vegada més ens torna a emocionar.


A veure com continuarà la segona part, veurem si és manté fidel a tota la passió que els llibres d´aquesta saga ens han transmet.


                      El libro de Ragnarök. Parte 1, LENA VALENTI
                      Editorial Vanir
                      Valoració: 10