12 de juny 2016

Libro del Ragnarök. Parte 2



Ja estan tots preparats per lluitar. Cadascun desde el lloc on es troba, només pensa en combatre, encara que per això signifiqui que hagin d´arriscar la seva pròpia vida.

Per això, han d´aconseguir protegir a Daimhin, que és la que a través del llibre que va escriure Freyja, té la oportunitat de fer que el Ragnarök no avanci, encara que després si es compleix la profecia, hauran d´aconseguir matar a Loki. 

Cap d´ells està disposat a rendir-se, així com els bons guerrers que són, faran l´impossible perquè Loki no es surti amb la seva.

Amb aquest llibre arribem al final d´una saga que ens ha acompanyat durant anys. Cadascun dels llibres que la componen ens explica la història dels protagonistes.

Tothom tenim els nostres preferits i ens poden haver agradat més uns llibres que uns altres, però la veritat és que ens han tingut entretinguts i entregats, esperant cada any la sortida d´un nou llibre, amb el que llegir una part d´aquesta saga que s´acaba amb aquests dos anomenats: “El libro del Ragnarök”.

M´ha agradat que en aquests últims llibres poguem conèixer una mica més de la història de Jade i Thor, (en el primer llibre), i en aquest  segon la de Freyja.

Fa una mica de peneta que ja hagi acabat, però esperem que l´autora LENA VALENTI, ens tingui preparades noves històries amb les que gaudir un cop més de la lectura.

                                      El libro del Ragnarök, LENA VALENTI
                                      Ediciones Vanir
                                      Valoració: 10