18 de juny 2016

Cazadora de hadas



Ivy, pertany a l´Ordre, organització secreta, que opera a Nova Orleans, dedicada a eliminar “faes”, fades i altres sers diabòlics que provenen de l´altre Món. 

Fa uns anys els seus pares i la seva parella van morir a mans d´aquests èssers. Des que això va succeir no es pot permetre de tornar a estimar a ningú, per por de perdre´l de nou, però quan apareix Ren, tot el seu món interior es desequilibra. Haurà de lluitar contra l´atracció que sent per ell. Podrà fer-ho o seguirà mantenint-se al marge d´aprofundir altre cop amb algú?

Aquesta “Cazadora de hadas”, és la primera novel·la que formarà part d´una trilogia, escrita per c.  L´autora combinant  el genère romàntic i el fantàstic, amb uns tocs d´humor i sarcasme, que et provoquen més d´una riallada, crea una interessant  i seductora obra amb una molt bona ambientació i uns personatges molt ben definits, tant els principals com els secundaris. 

Trobo que aquest primer llibre és un bon començament per aquesta saga. 

M´ha agradat molt com l´autora desenvolupa el procés d´adaptació d´Ivy, cap a tot el que Ren li provoca, veiem la seva lluita interior envers el que desitja realment i el que hauria de fer per no tornar a patir, creant moments entre ells dos, molt intensos i seductors.

Espero que la segona part no tardi molt en sortir per poder seguir disfrutant de la història entre Ivy i Ren.

                                             Cazadora de hadas, "Wicked",
                                                 JENNIFER L. ARMENTROUT
                                             Titania
                                             Valoració: 10