17 de juny 2017

Hasta que salga el sol

Esther i Sofía, juntament amb el seu pare porten un petit hotel a Benicàssim.

Les germanes no poden ser més diferents entre elles, Esther, la gran, és molt responsable i sempre treballa de més en el negoci, deixant de banda els seus somnis i aspiracions, en canvi Sofia, des de petita ha sigut la nena malcriada i que sempre aconsegueix tot el que vol, treballa a desgana a l´hotel i sempre pensa en ella, abans que ajudar una mica més al seu pare i a Esther.

Esther marxa un temps a Londres, per fer un curs de cuina amb el xef Shilfrierld, els que acabin sent els dos millors, aniran a treballar al restaurant d´aquest a Nova York. Mentres dura aquest curs coneixerà a Jorge, amb el que compartirà molts bons moments.

Quan torna a Benicàssim veu que tot segueix igual i que Sofía cada vegada està més rebel, però després d´una mala experiència, aquesta començarà a adonar-se que haurà de canviar la manera en que està comportant-se, però no li resultarà gens fàcil.

"Hasta que salga el sol", és la última novel·la de MEGAN MAXWELL, on ens parla d´amors d´estiu i també dels valors de l´amistat i la família, però sobretot, dels somnis i de les il·lusions, els quals no hem d´abandonar mai per molt esforç que ens costi poder aconseguir-los.

Així que el que hem de fer, com bé diu la mateixa MEGAN, és Somniar i Viure.

                              Hasta que salga el sol, MEGAN MAXWELL
                              Esencia
                              Valoració: 10