22 de juny 2017

Los ritos del agua

Mentres està en ple procès de recuperació, Unai torna a endinsar-se en un cas complicat, el qual li remourà records del seu passat, ja que la primera víctima, és la seva primera novia que apareix morta, després de patir un ritual molt antic, on les víctimes són aquelles que estan esperant un fill.

Començarà així, una dura investigació, que el tocarà de ple, ja que la comissaria Salvatierra també està esperant un fill, del qual encara no se´n sap la paternitat, però si resulta que el fill es seu, es convertirà també en un més a la llista dels amenaçats d´aquest sinistre ritual.

"Los ritos del agua", és la segona novel·la, que formarà part de la trilogia que l´autora EVA Gª SÁENZ DE URTURI, va començar amb "El silencio de la ciudad Blanca".
Tant aquesta com la primera, són dues novel·les molt addictives que t´atrapen des del primer moment que comences a llegir-les, ja que la seva trama està molt ben estructurada i l´autora fa que la intriga duri fins al final.

L´única pega que els hi puc trobar, posant-me crítica, és que s´assemblen molt a  "La trilogía del Baztán", que va escriure DOLORES REDONDO, primer per què incorpora part de la mitologia vasco-navarresa per donar més força a la història i després, que EVA Gª SÁENZ DE URTURI, fa que el seu protagonista, Unai, tingui una petita peculiaritat, diga-li "ritual" que era propi de la protagonista de "La trilogía del Baztán", Amaia, i que EVA Gª SÁENZ DE URTURI, copia. 

Però pel demés, considero que els amants de la novel·la negra disfrutaran tant com jo llegint el que serà aquesta trilogia.


                        Los ritos del agua, EVA Gª SÁENZ DE URTURI
                        Planeta
                        Valoració: 10