16 de juliol 2017

Meretrice

Alessia no està passant un bon moment a la seva vida, el seu marit l´ha deixada per una altra, la feina no li va bé i té deutes.

Quan rep una carta pòstuma de la seva àvia, on li parla d´un diari d´una avantpassada seva, Alonza, i la recerca a través d´ell d´un tresor, decideix intentar seguir les pistes que s´hi amaguen i buscar-lo.

En aquesta aventura, l´ajudarà el criptògraf Luca Vandelli, que havia treballat per la seva àvia. 

Llegint el diari d´Alonza, coneguda meretriu a Venècia, anirà descobrint tot el que va haver de fer aquesta per sobreviure i coneixerà els secrets d´importants personatges d´aquell temps passat. 

Així com Alonza, ella també haurà de lluitar contra el que creia que no tornaria a tenir: ganes de tornar a estimar.

LOLA P. NIEVA, amb aquesta "Meretrice", torna a combinar l´ època actual amb la de la Venècia del segle XVII, a on ens transporta, a través del diari d´Alonza, amb el que anirem coneixent com aquesta va haver de lluitar per salvar la seva vida i guanyar-se el respecte dins d´una societat on el poder era dels homes, però sobretot com intenta, sense aconseguir-ho, fugir del amor de la seva vida, encara que per això es vegi envoltada de perills.

Al llegir-la m´ha fet recordar, la primera novel·la de l´autora, "Los tres nombres del lobo", on també té com a protagonista una dona forta que lluita per sortir endavant i que no es deixa trepitjar per ningú.

Amb aquesta "Meretrice", LOLA P. NIEVA, torna a recuperar la màgia que tenia aquella primera obra seva, creant una atmòsfera plena d´intriga, però sobretot plena de passió, i són aquests dos ingredients imprescindibles, el que fan que la seva lectura sigui molt addictiva.


                                                       "Meretrice", LOLA P. NIEVA
                                                       Martinez Roca
                                                       Valoració: 10