15 d’agost 2017

La substància del mal

Jeremiah Salinger, documentalista nord-americà, s´instal·la al poble de la seva dona Annelise, juntament amb la seva filleta Clara.

A aquesta zona fa trenta anys hi va haver una matança, on hi van perdre la vida d´una manera brutal tres habitants del poble.

Així que se n´assabenta de la història, Salinger comença a obsessionar-se amb ella i més quan descobreix que aquest cas no es va resoldre, mai van saber qui havia sigut l´assassí de Markus, Evi i Kurt.

Fent la investigació dels fets, s´adona que qualsevol pot ser el sospitós del crim i que ningú vol ajudar-lo, ja que tothom vol oblidar aquell fet tant macabre que va succeïr.

Però ell no es donarà per vençut i seguirà endavant amb la seva recerca, encara que perilli la seva pròpia vida per intentar treure l´entrellat d´aquest cas.

Amb aquesta primera novel·la, LUCA D´ANDREA, crea una història absorbent i addictiva que t´enganxa des del primer moment i que no pots deixar de llegir-la, ja que fins al final, es va desenvolupant la trepidant història, per saber qué va passar realment i qui va ser l´autor d´aquell atroç incident.

Com el mateix protagonista, vas sospitant de tots i tothom fins a saber la veritat.

Molt recomanable.

                        La substància del mal, "La sostanza del male",
                                                                   LUCA D´ANDREA
                        Rosa dels vents
                        Valoració: 9