16 de desembre 2018

El cuaderno de Paula

Paula treballa com a decoradora amb el seu amic Nero.

Encara s´està recuperant de que la seva parella durant deu anys, la deixés per una altra. Però per circumstàncies del destí, s´oblida el seu quadern, en el que apunta idees i fantasies que se li acudeixen per una novel·la que fa temps està intentant escriure, a un bar i Iñigo el troba i la truca per tornar-li.

Aquest petit oblit, li canviarà la vida, ja que  poc a poc, anirà perdent la por de tornar a confiar en algú i això la farà sentir viva un altre cop i sentir de nou desig i atracció.

Però no estarà sola en aquesta nova etapa de la seva vida, l´acompanyaran els seus inseparables amics Vera i Nero, que sempre estan pel que calgui.

Feia temps que volia llegir algun llibre de SARA BALLARÍN, ja que una de les meves autores preferides, ELÍSABET BENAVENT, sempre en parla bé i recomana les seves novel·les. I la veritat, és que tenia raó en tot el que deia, m´ha encantat la manera fresca i natural que SARA BALLARÍN, té d´escriure, et rius molt amb les sortides que té, però el que més m´ha agradat és que la història que ens dóna a conèixer és realista, podria passar-nos a nosaltres, no és com alguna d´aquelles que a vegades escriuen, que t´agrada, però que no t´acabes de creure o fer teva, aquesta té una mica de tot: moments per riure i moments per plorar, amb els alts i baixos que la vida comporta. 

Així és que tinc una nova autora per a recomanar: SARA BALLARÍN, una amb la que passareu una bona estona i us sentireu uns personatges més de les seves histories, ja que us remourà sensacions i emocions, mentres aneu llegint.


                                El cuaderno de Paula, SARA BALLARÍN
                                Suma
                                Valoració: 10