28 d’abril 2012

Empremtes que mai s´esborren


Cinquena obra de l´autora, CAMILLA LÄCKBERG, anomenada amb tota raó, “la nova reina de la novel·la negra escandinava”.
Erica, aprofitant el permís de paternitat de Patrick vol dedicar-se a escriure la seva propera novel·la, quan troba a les golfes de casa seva uns diaris, juntament amb una semarreta de bebé tacada de sang que embolica una medalla nazi, sorpresa per la seva troballa començarà a investigar i anirà descobrint detalls de la vida de la seva mare desconeguts fins ara.
En paral·lel a la comisaria els companys de Patrick, Martin i Paula, s´enfrenten a uns nous casos d´assassinat, que s´han comès al poble, que curiosament guarden relació amb la investigació que està fent Erica pel seu compte.
Trepidant novel·la de CAMILLA LÄCKBERG, que ens porta a conèixer fets passats succeïts durant l´ocupació alemanya a Noruega, a la segona guerra mundial que són intercal·lats amb la vida quotidiana dels nostres protagonistes.
Trobo que LÄCKBERG ha escrit una molt bona novel·la, molt ben resolta que fa que poc a poc, tots els fets i detalls ocorreguts en el passat vagin encaixant a la perfecció i donin com a resultat final la ressolució del cas.
Ara només ens resta esperar la seva propera publicació, amb la que segurament disfrutarem tant com amb aquesta.

                        Empremtes que mai s´esborren, "Tyskungen",
                                                                CAMILLA LÄCKBERG
                        Amsterdam, Maeva, Maeva bolsillo
                        Valoració: 9