10 de juny 2012

Cinquanta ombres d´en Grey


Quan la seva companya de pis i amiga, Kate, li encarrega a Anastasia que vagi a fer una entrevista al jove empresari, Christian Grey, poc s´espera trobar-se amb un home tan guapo i sexi, però a la vegada arrogant i controlador. De tota manera, en quedarà ben captivada. Però no serà pas l´única, Christian també queda fascinat per ella, ja que malgrat la seva innocència i inexperiència, li desperta sentiments que mai havia tingut. Al cap de poc començaràn una apassionada relació, durant la qual Ana, anirà descobrint  algun dels secrets que amaga Christian, entre ells, les diferents pràctiques eròtiques a les que està acostumat normalment. Podrà el seu desig pel Christian ajudar-la a fer-lis front, serà prou valenta?

Primera novel·la que compon la trilogia que ha escrit l´autora londinenca, E.L JAMES. En ella ens trobem amb una obra plena de càrrega sexual i erotisme. Totes les escenes que ens descriu, estan plenes de sensualitat i passió, però escrites amb una gran elegància.

És una obra plenament addictiva, no m´estranya, que hagi resultat ser un best-seller, als països que ha estat publicada. Us puc dir amb seguretat que aquí succeïrà el mateix.

Cinquanta ombres d´en Grey, "Fifty shades of Grey",
                                                 E.L JAMES
Rosa dels vents, Grijalbo
Valoració:10