26 de juny 2012

Una pasión vintage


Phoebe deixa la seva antiga feina a Sotheby´s  i decideix obrir el seu propi negoci, una botiga de roba vintage, a un barri de Londres.  Allà coneixerà persones molt interessants com en Dan, que treballa a un diari i que gràcies a la publicitat que en ell hi fa, “Vintage Village” va prosperant dia rera dia. Miles, pare massa protector d´una filla malcriada. Però sobretot destacaria a Thérèse, adorable velleta que li ven tota la seva col·lecció de vestits, a excepció d´un abric blau de nena, que du amb ell una història del passat. Al refermar-se la seva amistat Thérèse, acabarà explicant-li a Phoebe, per què ha guardat gelosament tots aquests anys aquest abriguet.

Encantadora novel·la escrita per ISABEL WOLFF, que ens fa viure moments entranyables, envoltats de roba d´una altra època que evoquen records i vivències passades.

L´autora ha sabut trobar l´equilibri entre el present, la vida de Phoebe i dels que l´envolten i la història de Thérese, que no és altra que els seus propis records de quan era petita i els nazis ocuparen el poble on va nèixer.

            Una pasión vintage, "A vintage affair", ISABEL WOLFF
            De bolsillo, Lumen
            Valoració: 8