25 de febrer 2013

Amarte es mi destino

                                                         

Temple, cap de la germandat de la sang i protector del calze del grial de la sang, ha estat capturat pel seu màxim rival Villiers, cap de l´ordre de la palma. Mentre està retingut coneix a Vivian, per la que comença a tenir uns sentiments i una atracció que no hauria de sentir, ja que ella és la seva carcellera. Aconsegueix escapar i Villiers envia rera seu a Vivian per què el trobi i descobreixi on s´amaga i que preten fer amb els seus altres companys de la germandat. Però quan Vivian es dóna compte de com és realment Villiers i s´assabenta dels actes que ha comés, es posarà de part dels vampirs. No ho pot evitar, ja que ella també comença a tenir sentiments cap a Temple i una passió que mai havia tingut per ningú. Temple no la tracta com el monstre que ella creu ser, la fa sentir com una dona estimada i desitjada.

Temple avisa a tots els seus amics i components de la germandat de la sang, per què entre tots puguin acabar amb l´ordre de la palma, però fins a l´últim moment Villiers no jugarà net i posarà en perill la vida de la seva estimada Vivian.

En aquesta novel·la, KATHRYN SMITH, escriu el desenllaç de la història començada amb “Mía para siempre”, ajuntant a tots els components de la germandat, dels quals, gràcies als diferents llibres, hem anat coneixent individualment. Com sempre guanya el bé sobre el mal, acompanyant-nos amb les diferents històries romàntiques de cadascun d´ells.

                                 Amarte es mi destino, "Night after night",
                                                                     KATHRYN SMITH
                                 Booket
                                 Valoració: 9