04 de març 2013

El límite del placer. El lado oscuro de la seducción


Dylan és una escriptora de novel·les eròtiques que vol incorporar a la seva propera obra elements de BDSM. Per això contacta amb Alex, també escriptor, que és un expert en el tema, ja que és un “dominant”. Però com aquest tema és millor posar-lo en pràctica que només parlar-ne, decideix enbrancar-se en provar en la seva pròpia pell, els efectes del BDSM.

Tot començarà com un joc sexual, però Dylan, s´adonarà, que li agrada i que no li costa tant portar a terme segons quines pràctiques, com ella es pensava en un bon principi. Però aquest joc inicial, derivarà en alguna cosa més que implica comprometre´s en una relació de parella i tant Dylan com Alex són bastant reticents davant aquest tipus de compromís. Ho solucionaran o hauran de deixar aquest contacte que tant els plaeix?

EVE BERLIN, autora de l´obra, la qual será també una trilogía, ens endinsa en el món BDSM d´una manera atraient, que desperta els sentits i no et deixa indiferent. És el BDSM la nova droga? Pel que sembla, almenys és el que ara està més de moda veient la quantitat de novel·les que han surgit després d´aquella “ Cinquanta ombres d´en Grey” i que cada cop va tenint més públic interessat en aquest tema i en aquest génere literari.
Aquesta autora americana, la podem trobar també sota el pseudònim d´EDEN BRADLEY, amb el que ha escrit també altres novel·les eròtiques i relats curts.

                  El límite del placer, "The darker side of pleasure",
                                               EVE BERLIN ( EDEN BRADLEY)
                 Terciopelo
                 Valoració: 10