29 de gener 2014

Yo te miro



Elena porta una vida tranquil·la. En aquests moments, està restaurant un fresc a un dels Palazzos de Venècia, ciutat en la que viu. Quan troba un moment, queda amb la seva amiga de la infància, Gaia, no tant com aquesta voldria, fet que sempre li recrimina i després també gaudeix de la companyia del seu amic dels temps de la universitat, Filippo, que ha tornat a la ciutat, després d´estar un temps fora. Amb ell es sent relaxada i còmoda. Comparteixen gustos tant cinematogràfics com artístics, però entre ells només hi ha una gran i forta amistat.

Però, el mateix dia que Filippo li diu que marxa a Roma per feina, s´emboliquen. Sense fer-se cap promesa, decideixen esperar a que ell torni per veure si aquesta nit es quedarà en un perfecte record o tindrà continuïtat.

Tota aquesta armonia que Elena està vivint, es complicarà quan coneix a Leonardo, l´enigmàtic i sensual xef, que passarà a ser l´ inquili del palazzo on ella està fent la restauració. Després de trobades casuals, començaran una relació íntima, basada només en la passió i el plaer carnal, per què Leonardo, ja li deixa ben clar, que ell no està fet per tenir una relació romàntica normal, ell només vol ensenyar-li i donar-li plaer, descobrir la veritable Elena que ara resta amagada.

Així comença la sensual trilogia escrita per l´autora italiana, IRENE CAO.

En aquest primer llibre veiem l´evolució i transformació d´Elena, que passa de ser una noia innocent, que gairebé no coneix l´amor, per a convertir-se en una dona que vol experimentar el que abans ni s´hauria imaginat que voldria o faria, creant-li una dependència d´aquest plaer que ara està descobrint i sobretot de Leonardo, que és qui li dóna. Tot això emmarcat en la meravellosa ciutat de Venècia, silenciosa espectadora d´aquesta passió entre aquests nous amants.

                                    Yo te miro, "Io ti guardo", IRENE CAO
                                    Suma
                                    Valoració: 10