02 de maig 2014

Panteras

Kate, filla del duc de Gloucester, és una dama fora del corrent, preocupada i interessada per temes que en aquella època només eren tractats per homes i que espera que algun dia acabi la discriminació que hi ha envers les dones, per poder aconseguir un dels seus somnis i poder ser doctora.


Poc, després de prometre´s amb Matthew, fill del duc de Shame, és acusada injustament de mantenir relacions amb José Bonaparte, a més de fer d´espia per França en contra d´ Anglaterra.  Sense poder defensar-se i ignorada tant pel seu pare com per Matthew, és conduïda a St.James, a on serà jutjada. Però no arribarà al seu destí, pel camí el carruatge és assaltat i encara que Kate prova de fugir, un dels malfactors la persegueix i fereix, per després abandonar-la a la seva sort, donant-la per morta.


Encara que acaba molt malferida, sobreviurà gràcies a que les Panteres la salven. Un cop refeta de les ferides, Kate no pensarà en res més que en tornar a Anglaterra, per provar la seva innocència i venjar-se d´aquells que no van voler escoltar-la anys enrere.


LENA VALENTI, ens demostra una vegada més la seva reafirmació com a la gran escriptora de novel·la romàntica que és, sense importar si aquesta serà de caire paranormal, eròtica o en aquest últim cas, a on l´escriptora s´atrevit amb la històrica. Dóna igual quin d´aquests subgèneres utilitzi, perquè el resultat sempre serà excel·lent.


En aquesta “Panteras”, LENA, ha fet una gran feina de documentació i ha creat una història que està plena de passió, erotisme, sentiments i alguns tocs d´intriga. 

M´ha agradat molt el fet d´incloure personatges coneguts i reals, que van viure a aquella època, a principis del SXIX, tals com l´escriptores JANE AUSTEN i MARY SHELLEY, entre d´altres.


Res més a afegir, a part que espero que disfruteu tant com jo de la lectura d´aquesta “Panteras”. 

                                                     "Panteras", LENA VALENTI
                                                     Plaza & Janés
                                                     Valoració: 10