10 d’agost 2014

Deseo concedido

Després de fugir de casa dels seus oncles, on havien viscut des de la mort dels seus pares, Megan i els seus germans: Shelma i Zac van a Escòcia on viuran amb el seu avi Angus i passaran a formar part del clan Mc Dougall.

Quan es celebra el casament del seu laird, Axel Mc Dougall, coneixeran als lairds Duncan Mc Rae i Lolach Mc Kenna, els quals es fixaran en les dues germanes. L´avi d´aquestes veient com es miren els highlanders a les seves nétes, els hi fa prometre que si res li passés, es faran càrrec d´elles. Tant Duncan com Lolach li donen la seva paraula.

Encara que han passat bastants anys, els lords amb els que presuntament s´havien de casar no han deixat de buscar-les i quan finalment les troben volen desfer-se d´elles. No ho aconseguiran, però durant l´atac, sí que mataran al seu avi.
 

Aleshores Duncan i Lolach mantenint la promesa feta a Angus, decideixen casar-se amb elles, però només ho faran Shelma i Lolach, Megan i Duncan celebraran un “Handfasting”, és  una unió que dura un any i un dia i passat aquest temps la parella que el realitza decideix si volen continuar junts i celebrar un casament de debó.


Voldrà Megan casar-se amb Duncan quan acabi aquest període?


MEGAN MAXWELL, amb aquesta “Deseo concedido”, seguint els patrons de le novel·les de “Highlanders”, ens tansporta cap a Escòcia per explicar-nos la sensual i apassionada història entre Duncan i la rebel Megan.


El que m´agrada de les obres de MEGAN MAXWELL és que sempre tenen com a protagonista, una dona forta i decidida i no podia ser menys en aquesta novel·la, on ens trobem amb una autèntica guerrera com és Megan, la qual no es deixarà acovardir per Duncan, per molt Laird que aquest sigui i seguirà fidel a les seves conviccions i a la seva manera de fer les coses. Això no impedirà que neixi entre ells una passió que cap d´ells havia sentit abans.

                                        Deseo concedido, MEGAN MAXWELL
                                        La Esfera de los libros
                                        Valoració: 10