03 d’agost 2014

Amante renacido



Quan Wellsie mor, Thorment queda devastat i ja no és el vampir que era abans, sense ganes de viure, sembla un mort en vida, que poc li importa el que li passi.

Però quan Lassiter, li explica que la seva shellan està atrapada al Limbo i que no podrà anar a l´Ocàs si ell no segueix endavant amb la seva vida, decideix, per molt que li costi canviar la seva actitud.

N´adie,  la mare de Xhex, ha tornat de l´altre costat, per poder estar amb la seva filla, però la vida aquí és molt diferent, se sent inútil.

El destí i les maniobres de Lassiter faran que aquestes dues persones: Thorment i N´adie es trobin i poc a poc, vagin refent la seva vida deixant enrera el seu dur passat. Però aquesta será una tasca difícil ja que ambdues porten un pesat bagatge.

Després de molt temps de no llegir a J.R WARD, ho torno a fer amb aquest “Amante renacido”, on veiem com els seus personatges principals: Thorment i N´adie hauran de modificar la seva actitud i maneres de fer, per poder obtenir una estabilitat i tenir ganes de seguir endavant i aconseguir deixar enrere tot el dolor. 

Així veurem la seva evolució: 

Thorment al principi una mica per obligació, ja que només pensa que refer la seva vida servirà per què Wellsie trobi el descans a l´Ocàs i N´adie, la qual s´ho prendrà com una tasca més de servei envers Thorment ajudant-lo a aconseguir el seu propòsit, encara que hagi d´obviar els sentiments que començarà a sentir cap a ell. Però el cúmul de circumstàncies que els envolten els portaran a adonar-se que ja està bé que estiguin junts, per imposible que això els sembli.

També començarà a donar forma la propera història, per a mi la més esperada, com és la de Blay i Qhuinn.

                           Amante renacido, "Lover reborn", J.R WARD
                           Punto de lectura
                           Valoració: 10