01 de maig 2015

El libro de los Bardos



Daimhin, després de veure que el seu germà Carrick es fica a una esquerda darrera d´Aiko, no dubta en cap moment, que ella ha d´anar a buscar-lo, no vol ni pensar en perdre´l.

Això també pensa el berserker Steven, quan veu que Daimhin, vol de totes totes anar a salvar al seu germà. No pot deixar que hi vagi sola, perquè des que aquest ha vist a Daimhin sap que ella és la seva parella de vida, la seva “kone”.

No ho tindran fácil, Steven i Aiko, per aconseguir que Daimhin i Carrick acceptin que són les seves parelles, els germans bards es pensen que no són mereixedors de ningú, després de tot el que van patir a Capel-le-Ferne, creuen que estan bruts, que són impurs.

Però cap dels dos defalliran en el seu intent de demostrar-los que això no és cert.

Perquè per molt que s´ho neguin, realment es senten atrets per Steven i Aiko, molt més que això, també noten com els complementen.

Però s´han de donar pressa, ja que al seu voltant tot s´està enfonsant.

Nou llibre de la saga vanir, on veiem com es va desenvolupant la història on tots els personatges que hem seguit fins a arribar a aquest llibre, prenen part per evitar el gran desastre i la destrucció que poc a poc es va acostant.

En aquest “Libro de los bardos”, LENA VALENTI, ens dóna a conèixer la història dels dos germans bards, Daimhin i Carrick i les seves respectives parelles, Steven i Aiko i la importància que tenen per evitar la destrucció del Midgard.

Haurem d´esperar, però al proper llibre per saber-ne la resol·lució, ja que en aquest queden molts caps per lligar, però de ben segur que  serà intens.

                                       El libro de los bardos, LENA VALENTI
                                       Editorial Vanir
                                       Valoració: 10