29 de maig 2015

El descubrimiento de las brujas



Diana prové d´un llinatge molt antic i prestigiós de bruixes, les Bishop. Ella ha optat per no incloure la màgia en la seva vida quotidiana, encara que algunes vegades la ha utilitzat. És historiadora a la universitat d´Oxford i últimament s´està dedicant a l´estudi de l´alquimia. És per això que fa diverses consultes sobre el tema en llibres antics.

Un dia cau a les seves mans un peculiar manuscrit, el qual està tancat amb un encanteri, que no se li resisteix, pot obrir-lo fàcilment i consultar-lo, però no li fa massa cas i el retorna ràpidament. Després se n´assabentarà que aquest encanteri estava creat especialment per a ella, sabent que Diana, seria capaç d´obrir el llibre. També descobrirà que aquest manuscrit és l´Ashmole 782, una obra molt antiga i cobdiciada per molts, ja que conté el misteri de la immortalitat.

En el mateix moment en que ella desfà l´encanteri apareixeran diferents tipus de criatures: bruixes, daimons i vampirs que volen aconseguir el preciat manuscrit i comencen a assetjar-la. Però com que només ella pot reclamar altre cop el llibre han d´esperar que ho torni a fer, per poder aconseguir-lo.

Un d´aquests èssers és Matthew, genetista i vampir, que será l´únic que vetlli per la seva seguretat.

Al principi Diana no sap com actuar davant la presència de Matthew a la seva vida, però poc a poc començaran una peculiar relació que cada vegada s´anirà fent més íntima.

“El descubrimiento de las brujas”, és el primer llibre de la trilogia, anomenada “All souls”, que ha escrit DEBORAH HARKNESS, on ha creat un món en el que diferents criatures tals com bruixes, daimons i vampirs conviuen amb els humans.

Coneixerem també les estrictes normes de la Congregació que no permet la unió de criatures de diferents tipus, no està ben vist i també està prohibit que una bruixa i un vampir tinguin una relació. Així és que veurem com Diana i Matthew hauran de lluitar en contra d´aquells que els volen separar, contra els que cobegen l´Ashmole 782 i també els que volen desfer-se de Diana, ja que és molt poderosa. Així s´enbarcaran en una trepidant aventura, per fugir dels seus enemics i poder estar junts ignorant les prohibicions.
Per això, Diana haurà de tornar a acceptar-se com a bruixa i  descobrir quins poders té realment, a la vegada que haurà d´ aprendre a controlar-los. Té un llarg camí per endavant en el que l´acompanyarà el seu fidel vampir Matthew.

Ja tinc ganes de seguir amb la història que continua amb "La sombra de la noche".

El descubrimiento de las brujas, "A discovery of witches",
DEBORAH HARKNESS
Suma
Valoració: 9