04 de maig 2015

¿Y tú qué harías si...?



Olivia fins fa tres anys era feliç, tenia una vida tranquil·la, amb una bona feina i un marit, Zac, que l´estimava. Però quan Zac decideix deixar la feina de periodista per a dedicar-se a escriure un llibre, tot el seu món es capgira.

Zac només està pendent d´escriure i s´oblida d´ella i també comença a dependre monetàriament d´ella, ja que el escriure el llibre s´allarga més del que s´havia pensat d´un bon principi i es queda sense la reserva d´estalvis que disposava. Així és que Olivia és la que treballa, s´ocupa de la casa, de Zac i del seu estimat gos, sense rebre res a canvi.

Farta d´aquesta situació i de sentir-se malament i deprimida, s´està plantejant demanar-li el divorci a Zac, però vol esperar a que aquest acabi, per fi el seu llibre.

Quan sembla que tot es desmorona al seu voltant, rep una estranya i suggerent petició i no sap qué fer. L´acceptarà o no?

LENA VALENTI, en aquesta nova novel·la, “Y tú qué harías si…?”, ens presenta la realitat d´una parella que s´està desfent, que han perdut la magia i aprofita aquests moments més durs, per plantejar una decisió que potser ajudaria a un dels dos, en aquest cas a Olivia, a evadir-se de tot i viure per un moment, tot allò que abans ella tenia i que ara les circumstàncies han fet que s´hagi perdut.

Sense desvetllar-vos de qué es tracta, només us diré que segurament ens trobarem amb diferents opinions i maneres d´afrontar tot això.Fins que no t´hi trobes, no saps realment qué faràs. Però com ve diu la frase: “Nunca digas de esta agua no beberé…”

                                       ¿Y tú qué harías si...?, LENA VALENTI
                                       Editorial Vanir
                                       Valoració: 8