26 de juliol 2016

Hola, ¿te acuerdas de mí?



A “Hola, ¿te acuerdas de mí?”, l´autora MEGAN MAXWELL, es serveix de la història real de la seva mare, per escriure una nova novel·la, plena d´emoció, sentiments i com sempre amb els seus particulars tocs d´humor.

Ens trobem amb dues històries , que s´assemblen bastant. Per una banda, la de Carmen, que seria la vida de la seva mare, que comença quan de joveneta marxa cap a Nüremberg, per provar sort en aconseguir una vida millor, ja que a aquella época, la vida a Espanya era molt precària. Així marxa amb la seva germana Loli, cap a Alemanya, on trobarà feina i a l´amor de la seva vida, un capità marine del Estats Units. 

Per l´altre costat coneixerem també la història d´Alana, filla de Carmen, periodista que ha de viatjar a NY, per feina i on també trobarà en Joel, que coses del destí també és marine, i que es convertirá en algú més que especial per omplir la seva vida, però entre les seves experiències personals i el que la seva mare li ha explicat de la seva relació amb el seu pare, sent com que no es pot acabar de deixar a anar i es bastant reticent, per a disfrutar d´aquest moment i d´aquest home tant especial.

Saber que aquesta novel·la estava basada en la vida real de la mare de l´autora, em va fer tenir moltes ganes de llegir-la i la veritat és que m´ha agradat moltíssim. Com sempre MEGAN MAXWELL, ens torna a emocionar amb aquesta obra que combina les dues històries de les nostres protagonistes, primer paral·lelament per acabar unint-les en una de sola.

En paraules textuals de la mateixa autora, va voler reescriure la història de la relació entre els seus pares, però en aquesta “Hola, ¿te acuerdas de mí?", va voler cambiar com acaba,per poder donar-li a la seva mare un final feliç, que pel que sembla malauradament, no va poder tenir en la vida real. 

No m´estranya que a la mare de l´autora li agradés tant aquesta novel·la, ja que MEGAN MAXWELL, ha escrit una gran obra, on malgrat tot, sempre triomfa l´amor. 

                        Hola, ¿te acuerdas de mí?, MEGAN MAXWELL
                        Esencia
                        Valoració: 10