21 de juliol 2016

Mi isla



Maggie fa un temps que va fugir a la illa, aprofitant que hereta la casa de la seva àvia, decideix convertir-la en un hostal, on té cura del seu hortet i dels seus hostes. Porta una vida tranquil·la, sense estrés i allà pot oblidar-se de la seva vida passada i començar de nou.

La seva millor amiga és una iaia del poble, Mercedes, a on va a aprendre a cosir, berenar i a xerrar de les seves vides. 

No necessita cap home, està perfectament bé sola, fins que un dia apareix Alejandro i li trastoca la seva pau interior. 

També ve fugint, ell d´una mala relació, busca pau i no pensar en res, relaxar-se. 


Des d´un primer moment connecten i encara que ella no busca tenir una relació, començaran un tonteig, que als dos els hi anirà molt bé. 


Quan Alejandro se´n va, Maggie, pensa que ja no tornarà a saber res més d´ell. Però el que han començat es converteix en algo més que un rotllet d´estiu.


De nou, ELÍSABET BENAVENT, amb el seu estil tan fresc i natural, m´ha tornat a tenir enganxada al seu últim llibre, “Mi isla”.

Aquest cop només en una sola entrega, ja que ens té acostumades a que ho allargui en més d´un llibre, ens explica la historia entre Maggie i Alejandro. Podria ser una historia d´amor més, però aborda temes més profunds que fan que com sempre les seves novel·les siguin molt realistes, que et fan creure en les segones oportunitats i que el que et marques com a objectius i metes personals puguin aconseguir-se.


                                                    Mi isla, ELÍSABET BENAVENT
                                                    Suma
                                                    Valoració: 9